LEICESTER LæGGER SAG AN MOD PREMIER LEAGUE: BESKYLDES FOR AT FORSINKE DOMMEN FOR AT SIKRE OPRYKNING

Leicester Citys handlinger har sat gang i en kontroversiel strid mellem klubben og både Premier League og EFL.

Leicesters beslutning om at indlede retssag mod de to organisationer har ført til vrede blandt rivaliserende klubber, der er overbeviste om, at “Foxes” forsøger at bremse en potentiel seks-points straf for at undgå at få deres oprykningsdrømme ødelagt denne sæson.

Det er blevet afsløret, at Leicester City har taget retlige skridt mod Premier League og EFL i et forsøg på at forhindre et potentiel pointfradrag.

Denne kontroversielle handling har dog udløst en bølge af frustration blandt rivaliserende klubber, der mener, at “Foxes” forsøger at manipulere situationen til deres fordel.

Det skriver Daily Mail, hvor kilder angiver, at Leicesters handlinger har sået tvivl om deres hensigter og efterladt andre klubber bekymrede over den mulige indvirkning på kampen om oprykning.

Det er ikke første gang, Leicester City har været genstand for kontroverser i denne sæson. Klubben har tidligere stået over for kritik for deres håndtering af forskellige situationer, og denne seneste udvikling ser ud til at intensivere spændingerne i engelsk fodbold.

Leicesters beslutning om at anlægge retssag mod Premier League og EFL kommer som en overraskelse for mange i fodboldverdenen.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-24T08:20:13Z dg43tfdfdgfd