LEEDS-TRæNER: FANS HAR RET TIL AT VISE DERES UTILFREDSHED

Fans af Leeds United er i deres gode ret til at være vrede over klubbens nedrykning fra Premier League.

Sådan lyder det fra Sam Allardyce, der blev udpeget som klubbens midlertidige cheftræner med fire kampe tilbage.

- Jeg er skuffet på fansenes vegne. De har ret til at vise deres misbilligelse, siger han, efter at klubbens skæbne søndag blev beseglet med et 1-4 nederlag på hjemmebane til Tottenham.

Resultatet blev mødt med negative tilråb fra hjemmebanefansene, der ved sidste nedrykning fra Premier League måtte vente 16 år på igen at rykke op.

- Det er virkelig en skam. Fansene går retfærdigvis skuffede hjem, siger Sam Allardyce.

Han nåede ikke at vinde en eneste af sine fire kampe i spidsen for klubben, efter at han erstattede spanske Javi Gracia.

Ledelsen i Leeds har dog allerede gjort det klart, at man ikke har i sinde at vente lige så lang tid som sidst på igen at spille Premier League-fodbold.

- Nedrykning er smerteligt, og vi undskylder over for fanbasen, at præstationerne i denne sæson ikke har været nok til at bevare klubbens status (som Premier League-klub red.), lyder det i en udtalelse efter kampen søndag.

Om det bliver med Sam Allardyce ved roret, at Leeds igen skal forsøge at rykke op, er stadig uvist. Selv har han indikeret, at han er klar på udfordringen.

Men klubbens ledelse understreger, at man ikke vil gentage fortidens fejl.

- Vi ved, at tingene ikke har været gode nok. Vi ved, at vi er nødt til at forbedre os. Men vi kan forsikre om, at vi har arbejdet hårdt på at sikre, at fortiden ikke bliver gentaget, lyder det i udtalelsen.

- Vores fokus er nu på, hvordan vi kommer direkte tilbage i Premier League.

/ritzau/AFP

2023-05-29T00:10:59Z dg43tfdfdgfd