LANDO NORRIS TRAF SELV BESLUTNINGEN: DERFOR VANDT HAN IKKE På SILVERSTONE

Det var en blandet landhandel for Lando Norris, da det britiske Grand Prix løb af stablen i weekenden.

Den britiske kører oplevede nemlig både triumf og skuffelse på Silverstone.

Ved starten mistede han sin tredjeplads til Max Verstappen, men da regnen satte ind, fandt Lando Norris og McLaren en vej tilbage og overhalede både Max Verstappen og de to Mercedes-kørere.

Læs også

Carlos Sainz har endelig valgt sit næste hold

Det skriver hu.motorsport.com.

Men det var kun for en stund, for da solen igen brød frem gik Lando Norris i pit en omgang senere end de fleste af sine konkurrenter, og det satte ham bagud fra start.

Et langsomt stop forværrede situationen yderligere, og han befandt sig igen bag Lewis Hamilton. Valget af bløde dæk viste sig at være en ulempe mod slutningen af løbet, da dækkene ikke kunne holde, og Max Verstappen overhalede ham og og tog andenpladsen.

Efter løbet lagde Lando Norris ikke skjul på, at han var skuffet:

"Nej, det var jeg ikke. Stort tillykke til Lewis, han tog den rette beslutning til sidst. Det var hårdt, men også sjovt at kæmpe mod disse fyre under skiftende forhold. Der var mange positive ting ved løbet, men også skuffelser. Som hold var vi ikke så gode, som vi burde have været, men det er stadig fantastisk at stå på podiet her i Silverstone", lød det fra ham, da han blev forholdt hvorvidt han skulle have vundet prisen som dagens kører.

Norris reflekterede også over sine egne beslutninger i løbet:

"Jeg føler, jeg ikke traf de rigtige valg i dag. Jeg hader at være i denne situation og ved præcis, hvad der gik galt".

Trods skuffelsen var Lando Norris optimistisk:

"Jeg er glad og vil nyde dette øjeblik. Vi gjorde mange ting rigtigt, og der er meget positivt at tage med. Men i Silverstone ønskede jeg, at alt skulle være perfekt. Det lykkedes ikke i dag, men vi kommer stærkere tilbage næste år".

Læs også

Günther Steiner peger på den mest undervurderede kører i Formel 1

Mercedes kan hente tidligere kører som afløser for Lewis Hamilton

2024-07-10T07:49:01Z dg43tfdfdgfd