LAMINE YAMALS 20-åRIGE 'PIGEVEN' VæLTER INTERNETTET: SE DEN BRUNETTE SKøNHED HER

Den spanske fodboldkomet Lamine Yamal har allerede som 17-årig opnået mere, end mange nogensinde kommer til.

Den unge stjerne fejrede sin fødselsdag i lørdags, og toppede det hele med at vinde EM-finalen med Spanien dagen efter. Yamal blev derudover hædret som turneringens bedste unge spiller.

FC Barcelona-talentet var derfor i centrum under fejringen, hvor han ikke kun delte øjeblikket med holdkammeraterne, men også med en 'pigeven', som nu stjæler overskrifter.

Sådan skriver SE og HØR.

Læs også

Lionel Messi afviste utroligt tilbud: "Vi tilbød ham 1,4 milliarder euro"

Når et hold vinder en stor turnering, er det meget normalt, at familier og partnere kommer ned på banen efter slutfløjtet.

Det var også tilfældet i går, og blandt dem var både hans lillebror og far, men også en ung kvinde, der tiltrak sig en del opmærksomhed.

Kvinden, som var iført en spansk landsholdstrøje med 'Lamine Yamal' på ryggen, hedder ifølge flere udenlandske medier Alex Padilla og er Yamals kæreste.

Den 20-årige brunettes popularitet steg da også voldsomt efter kampen. Hendes TikTok-konto er vokset markant, og hun har nu 287.000 følgere.

Alex Padilla er ifølge Mundo Deportivo studerende og bor i Barcelona - akkurat ligesom Yamal. Hun er derudover én af blot to personer, som Yamal følger på TikTok.

Du kan se et billede af Alex Padilla herunder.

Læs også

Barcelona-talentet Lamine Yamal sætter imponerende rekord

2024-07-15T11:53:58Z dg43tfdfdgfd