KYLIAN MBAPPé MELDER æRLIGT UD OM EM-PRæSTATION

Frankrig og Spanien var tirsdag aften i aktion i den første EM-semifinale. Her var det sidstnævnte, der kunne trække sig sejrrigt ud af kampen. Dermed er det også det spanske mandskab, der har sikret sig en plads i EM-finalen.

Kylian Mbappé leverede en indsats, der var flere niveauer over, hvad han har gjort i de hidtidige kampe ved EM. Til trods for dette, så var det ikke nok til at sikre en sejr og en billet til finalen.

Læs også

Spansk storklub vil hente Pierre-Emile Højbjerg denne sommer

Kunstig intelligens med opsigtsvækkende forudsigelse: Denne nation vinder EM

Efter kampen lagde han ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med sig selv eller det faktum, at Frankrig netop var blevet slået ud af turneringen med et 1-2-nederlag til Spanien.

"Min turnering? Den har været svær. Vi ville have vundet. Jeg ville have vundet. Det gør vi ikke, så det er en fiasko," lød det fra den franske stjerne ifølge Ekstra Bladet.

Han er dog også indstillet på, at han er nødt til at komme videre. Mbappé kan glæde sig over, at han nu får tid til at holde lidt ferie, inden han skal møde i Real Madrid, som han har skrevet kontrakt med tidligere på sommeren.

"Det er fodbold. Vi må komme videre. Det har været et langt år. Nu skal jeg holde ferie og hvile mig, og så vil jeg komme tilbage stærkere," sagde han også.

Det blev kun til et enkelt mål ved dette års EM for den franske stjerne. Derfor kan man ikke komme udenom, at han ikke helt har levet op til de høje forventninger, der har været til ham.

Her er det også værd at nævne, at det har været et hårdt EM for den 25-årige stjerne. Allerede i den første kamp brækkede han sin næse, hvorfor han var nødt til at spille flere af de efterfølgende kampe iført en maske.

Læs også

Jadon Sancho afviser tilbud: Vil til denne klub

Christian Eriksen tilkendt millionerstatning

2024-07-10T14:05:03Z dg43tfdfdgfd