KUN 3 UGER INDEN TOUR DE FRANCE: BEKYMRENDE NYT OM JONAS VINGEGAARD

Tour de France nærmer sig med hastige skridt, og faktisk er der kun omkring tre uger til, at det store etapeløb skydes i gang.

Årets muligvis mest stillede Tour-spørgsmål er, hvorvidt den danske stjerne, Jonas Vingegaard, stiller til start.

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskeren og holdkammeraten, Wout van Aert, som også har været involveret i et slemt styrt, kæmper for at komme i topform, inden løbet går i gang - for hvis de ikke er på 100 procent, deltager de ikke.

Det har deres hold, Team Visma - Lease a Bike, tidligere meldt ud.

Læs også

Tour de France-vinder risikerer at miste sine medaljer

Træner med ny melding om Jonas Vingegaards Tour de France-deltagelse

Ifølge holdets sportsdirektør, Grischa Niermann, er de to Visma-stjerner stadig ikke der, hvor de bør være. I et interview med Het Nieuwsblad har han udtalt følgende:

"De er ikke, hvor de burde være, nej. Ellers ville det have været sikkert (at de stiller fra start i Tour de France, red.)."

Vingegaard skulle egentlig have deltaget i Criterium du Dauphiné, men styrtet har gjort, at han måtte aflyse. I stedet er han kommet på træningslejr i Alperne:

"De forbereder sig, og det går godt, men det er ikke på samme niveau, som de var for præcis et år siden," lød det fra Niermann.

Criterium du Dauphiné gjorde ondt

Visma-holdet har også andre udfordringer.

For nylig styrtede både Dylan van Baarle og Steven Kruijswijk så slemt under Criterium du Dauphiné, at de ikke kommer til at deltage i Tour de France.

Med det store etapeløb lige om hjørnet er spørgsmålet, om Vingegaard og Van Aert kan overkomme deres fysiske udfordringer og genvinde deres form i tide.

Holdets og cykelsportens fans verden afventer spændt en afgørelse på, om de to nøglefigurer kan deltage og præstere på det tårnhøje niveau, de tidligere har gjort.

Læs også

Du gætter det aldrig: Jonas Vingegaards yndlingsfag i skolen var...

Pressemeddelelse udsendt: Her meldes der ud om Jonas Vingegaard

2024-06-11T14:48:21Z dg43tfdfdgfd