KEVIN MAGNUSSEN BRYDER TAVSHEDEN EFTER KATASTROFE: "LIGE NU ER DET HELE LIDT UKLART"

Kevin Magnussen var i fornem stil på vej mod point i Canada, men sådan endte det altså ikke.

Efter løbet har dette fået den danske racerkører til at lange ud efter sit hold.

Haas besluttede sig for at satse, da de skulle vælge dæk til løbet i Canada. Ved starten af løbet var Magnussen og holdkammeraten Nico Hülkenberg de eneste, der ikke startede på Intermediates. I stedet havde Haas valgt at udstyre dem med Wets.

Læs også

Tidligere verdensmester om populær Formel 1-profil: "Hvorfor er han stadig i F1?"

Max Verstappen taler ud: "Det er spild af tid"

Det viste sig at være en rigtig god idé, og især Magnussen formåede at kapitalisere på det. Efter få omgange havde han kørt sig fra en 14.-plads til en 4.-plads. 

Derfor bragte han sig selv i en god position til at få point med hjem fra Canada.

Det fik hans eget hold dog sat en stopper for, da de ikke stod klar med nye dæk, da han skulle skifte fra Wets til Intermediates. Dette endte med at koste ham en masse tid og derfor også adskillige placeringer.

Efter løbet tøvede Magnussen ikke med at slå fast, at det ikke var godt nok. De havde gode muligheder for at hente point, men de blev ganske enkelt ikke udnyttet.

"Det føltes ikke som om, vi fik det bedste ud af løbet i dag med alle de muligheder, løbet tilbød. Vi formåede ikke at udnytte dem, hvilket er skuffende. Vi må se det igennem og forsøge at forstå det, for lige nu er det hele lidt uklart," sagde han ifølge Haas' hjemmeside.

"Der var mange muligheder, men vi fik ingen point. Vi havde et meget langsomt pitstop og et medium-langsomt pitstop. Jeg tror også, vi skiftede til Intermediates for tidligt. Det føltes som om noget var på vej i begyndelsen af løbet, men der er intet at vise for det."

Teamchef Ayao Komatsu lagde heller ikke skjul på, at det ikke havde været en god dag på kontoret for det amerikanske hold.

"Det var desværre en ret frustrerende dag. Jeg tror, vi traf det rigtige valg ved at sætte begge kørere på Wets, hvilket var godt. Både Kevin og Nico gjorde et rigtig godt stykke arbejde og tog mange placeringer, og vi stoppede på det rette tidspunkt for at give Intermediates til Kevin, kun for at vores pitstop-problem ødelagde vores gevinster, hvilket er frustrerende," lød det.

Læs også

Sergio Perez taler ud efter skuffende kvalifikation: "Det var en total katastrofe"

Katastrofe for Kevin Magnussen: Teamet sælger ham som stanglakrids

2024-06-11T06:46:59Z dg43tfdfdgfd