KEVIN MAGNUSSEN æRGRER SIG: DET VAR FOR TIDLIGT

Haas kunne igen glæde sig over et godt resultat ved Storbritanniens Grand Prix, men det var primært båret af Nico Hülkenberg, der formåede at sikre en flot 6.-plads til det amerikanske hold.

Det betyder, at han igen fik hentet en god portion point til holdet, som nu har scoret i alt 27 point. Det er nok til at sikre dem en foreløbig i 7.-plads i konstruktørmesterskabet, hvor de nu har fire point op til RB på 6.-pladsen.

Læs også

Er de tilbage? Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen gjorde det på fornemmeste vis

Carlos Sainz har endelig valgt sit næste hold

Danske Kevin Magnussen kørte også et fornuftigt løb, men på grund af en fejl i kvalifikationen, startede han i den bagerste del af feltet. Det betød, at han ikke ligefrem havde de bedste forudsætninger for at køre sig til en pointgivende position.

Selvom han gjorde, hvad han kunne, var det ikke nok. Da der blev viftet med det ternede flag, lå den danske racerkører på en 12.-plads. Han har selv udtalt, at et af hans dækskifte blev foretaget for tidligt, hvilket endte med at koste ham tid.

"Vi skiftede dæk en omgang for tidligt, tror jeg. Vi var tæt på (Alex, red.) Albon, og han blev ude en omgang mere og åbnede hullet massivt. Farten var ikke så god på det bløde dæ. Jeg fik straks graining og havde bare ikke en god stint," sagde han til Haas' hjemmeside.

"Det er fantastisk for Nico at score otte point i dag. Det er et par virkelig gode weekender for teamet, og det er super vigtigt. Jeg ville ønske, jeg kunne have bidraget lidt mere, men jeg havde det ikke til sidst."

Ayao Komatsu, der er teamchef hos Haas, ærgrede sig også over de manglende point fra Magnussens side. Til gengæld var han glad for, at Hülkenberg igen var i stand til at score point.

"Det er en fremragende dag. Det er en skam, at vi ikke kunne score point med begge biler. Hvis Kevin ikke havde haft det graining-problem på soft-dækkene i sidste stint, ville han have været tæt på at score point. Overordnet set: P6 i to løb i træk - hvad mere kan jeg bede om?" sagde han.

"Opdateringerne har fungeret igen, og Nico (Hülkenberg, red.) mærkede det med det samme om fredagen. Hans kvalifikation om lørdagen viste det, og hans løbsfart i dag viste det. Kevin i den gamle bil var tilfreds, men jeg tror, han havde en skade fra FP2, så alt i alt er disse resultater noget at være stolte af."

"Det var ikke et nemt løber var skiftende forhold, og det er nemt at sige, at man bare skal sætte de rigtige dæk på på det rigtige tidspunkt, men det er meget sværere at gøre, men vi opnåede det. Det har været en stor holdindsats, så jeg er virkelig stolt af dem."

Læs også

Kevin Magnussen slår fast: Det ser bedre ud

"Hvis Mercedes er kloge, så henter de Kevin Magnussen"

2024-07-08T16:57:42Z dg43tfdfdgfd