KASPER SCHMEICHEL FåR SENDT HELT SæRLIG TING TIL TYSKLAND TIL EM

Hvis Danmark får succes ved EM, kan de ende med at opholde sig i Tyskland i mange dage. Derfor er det en god idé at sørge for, at de også kan tænke på noget andet end fodbold.

Af denne grund bliver der pakket i alt to containere, som sendes til Tyskland, hvor alle kampe i den kommende EM-slutrunde skal spilles.

Læs også

Morten Hjulmand er på radaren i Premier League

Kasper Hjulmand melder klart ud: Det giver jeg intet for

Disse containere indeholder lidt af hvert, som spillerne kan bruge deres tid på, når de ikke træner eller spiller kamp. Blandt andet vil der være både gaming-computere og gaming-stole, som spillerne kan more sig med.

Derudover er der også sørget for at pakke en række mountainbikes, som spillerne kan bruge, hvis de ønsker at tage på en lille tur.

Ifølge Billed-Bladet har chef for Herrelandsholdet Christian Nørkjær og den tidligere mangeårige massør Allan Poulsen afsløret dette i Go' morgen Danmark.

Nørkjær afslørede også, at det ikke blot er ting til fælles underholdning, der er fundet plads til i de to containere. Han har også gjort en dyd ud af at pakke ejendele til hver enkelt spiller.

Derfor har han sørget for, at der er blevet pakket noget helt særligt til målmand Kasper Schmeichel. På lige fod med sin far, er han rigtig glad for musik, og derfor er der blevet pakket en guitar til ham.

"Kasper Schmeichels guitar er også pakket," lød det fra Nørkjær i Go' morgen Danmark.

Schmeichel får sandsynligvis god tid til at spille på sin guitar, da deres tre første kampe bliver spillet mod Slovenien, England og Serbien på henholdsvis den 16., 20. og 25. juni.

Efter at have taget afsked med Danmark i Tivoli i København mandag aften, rejser det danske mandskab mod Tyskland tirsdag.

Læs også

Manchester United kan hente Rasmus Højlund-partner helt kvit og frit

Andreas Christensen deler opløftende nyheder forud for EM

2024-06-11T09:17:24Z dg43tfdfdgfd