KASPER HJULMAND FIK BEKYMRENDE NYT: DE HAR LOVET DET

Mandag aften var det danske landshold en tur i Tivoli, hvor de blev sendt afsted til Tyskland, hvor den kommende slutrunde skal spilles.

Forud for dette var det kommet frem, at der var problemer med deres bane i Freudenstadt. Faktisk stod det så skidt til, at man havde været nødt til at pille den op. Det skrev TV 2 mandag, hvilket kan være et problem, da landsholdet skal træne allerede tirsdag eftermiddag.

Læs også

Morten Hjulmand er på radaren i Premier League

Kasper Hjulmand melder klart ud: Det giver jeg intet for

Den danske landstræner er blevet spurgt om sit syn på den bane, som de har fået stillet til rådighed. Han var dog ikke meget for at sætte ord på det. Til gengæld hæftede han sig ved, at de var blevet lovet, at banen ville være i orden ved ankomst.

"Det er jo ikke alt græsset, der er skiftet. Men det er klart, at jeg blev bekymret, da jeg blev det fortalt," lød det fra Hjulmand, da han udtalte til TV 2.

"Men jeg har hørt for vores egne og af UEFA, der lover, at banen klarer alle tests, og at den er præcis, som den skal være. Når jeg bliver det fortalt, så stoler jeg på det, medmindre jeg ser noget andet."

Tirsdag formiddag sætter Hjulmand og resten af landsholdet kurs mod Tyskland. Her kommer de til at opholde sig, indtil de er færdig med at spille ved EM.

De tager hul på deres EM-deltagelse søndag, hvor de tørner sammen med Slovenien i deres første gruppekamp. Denne kamp bliver spillet i Stuttgart.

Det danske mandskab har fået en fornuftig forberedelse til EM, da de i sidste uge spillede deres sidste testkampe mod hhv. Sverige og Norge, hvor det i begge tilfælde blev til en sejr.

Læs også

Manchester United kan hente Rasmus Højlund-partner helt kvit og frit

Andreas Christensen deler opløftende nyheder forud for EM

2024-06-11T08:17:15Z dg43tfdfdgfd