INTERNATIONALT MEDIE: DANMARK HAR INGEN CHANCER VED EM

Danmark står over for en udfordrende opgave ved det kommende Europamesterskab i fodbold.

I en nylig powerranking udarbejdet af det anerkendte fodboldmedie Goal, er det danske landshold placeret som nummer 16 ud af de 21 kvalificerede hold.

Denne placering kommer efter en periode med blandede resultater for holdet, herunder et skuffende VM i 2022, hvor Danmark kun formåede at score et enkelt mål og få et enkelt point.

Til sommer skal Danmark deltage i EM, der afholdes i Tyskland.

Ifølge Goals powerranking skal man et godt stykke ned på listen for at finde Danmark, som kun ligger foran Slovakiet, Slovenien, Schweiz, Serbien og Tjekkiet. Denne placering afspejler en vis skepsis omkring holdets potentiale, især efter nogle udfordrende kampe i kvalifikationen. Vi kommer ikke uden om blamagen i Nordirland og den svage indsats mod San Marino.

Danmark kvalificerede sig godt nok som nummer et i puljen, men det var en historisk svag pulje, som Danmark var havnet i.

Rasmus Højlund har været en positiv udvikling for Danmark, især efter den bitre skuffelse ved VM.

Holdet blev betragtet som en outsider ved verdensmesterskabet, men præsterede langt under forventning. Til dette EM er der ingen, der regner med Danmark.

De øverste hold i powerrankingen inkluderer stærke fodboldnationer som Frankrig, Portugal og Spanien, hvilket understreger den hårde konkurrence, Danmark vil møde.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2023-11-23T13:24:51Z dg43tfdfdgfd