HOLGER RUNE MED STOR INDRøMMELSE: DET SKER NOGLE GANGE

Holger Rune skal i aften møde tyske Alexander Zverev i fjerde runde ved French Open.

Der er lagt i ovnen til et brag af en kamp, hvorfor der potentielt også kan være frustrationer og vrede på banen.

Den 21-årige danske tennisspiller er kendt for at være en ung mand med et iltert temperament. Han har ved flere lejligheder understreget, at han ikke har lyst til at lægge en dæmper på, når han spiller.

Læs også

Holger Rune har brugt mange penge på den: Nu forklarer han den særlige årsag

DMI med trist melding: Stort vejrskifte på vej

Derfor er folk i hans spillerboks også nødt til at acceptere, at der sommetider kan komme råb fra banen. Netop derfor er det ikke altid det rareste sted at sidde, selvom man gerne vil støtte Rune.

Af denne grund har hans søster, Alma, ikke været at finde i spillerboksen ved French Open.

Hun er med i Paris, hvor den store turnering bliver spillet, men hun har holdt sig lidt mere på afstand. Alligevel er hun med på stadion, hver gang hendes lillebror spiller.

På et pressemøde efter hans seneste sejr forklarede Rune, at hans søster står for en række praktiske ting for ham i Paris. Desuden kom han også ind på, hvorfor hun har valgt ikke at sidde i spillerboksen.

"Hun hjælper mig med nogle praktiske ting, og det er hyggeligt at have familien her på hviledage," sagde han til B.T., hvorefter han indrømmede, at han nogle gange bliver en anelse frustreret:

"Men nogle gange kan det godt blive lidt kaotisk og stresset i boksen. Så jeg tænker, det kan være rart at sidde lidt væk, fordi jeg nogle gange godt kan blive frustreret. Det er lidt mere intenst at sidde i boksen, så det er derfor."

Han fortalt også, at hun har selskab af en gruppe venner i Paris. Derfor vil hun helst sidde et sted, hvor der ikke er samme mængde fokus, som der er på spillerboksen.

Det er dog slet ikke ensbetydende med, at hun ikke støtter sin bror fuldt ud, når han er på banen.

Læs også

Holger Rune taler ud om særligt 'ritual': Gør det hver aften

Ny lov er på vej: Det skal koste op til 30.000 kroner i bøde

2024-06-03T12:49:40Z dg43tfdfdgfd