HOLGER RUNE FIK HJæLP AF DANSK SPORTSSTJERNE: "HAN HAR VæRET SUPER HJæLPSOM"

Holger Rune har ikke lagt skjul på, at han vil have det maksimale ud af sin karriere. Derfor er han heller ikke bleg for at søge hjælp hos andre store atleter.

Hvis det blot kan løfte hans niveau med én procent, så er han klar til at give det et forsøg. Netop derfor har han heller ikke tøvet med at bede en af Danmarks største sportsstjerner om hjælp.

Læs også

Holger Rune forstår det slet ikke: "Jeg var lidt overrasket"

Caroline Wozniacki efter stort chok: "Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre"

Det har han i hvert fald gjort forud for årets Wimbledon. På et pressemøde efter sin sejr i tredje runde afslørede den 21-årige dansker, at han kontaktede en helt særlig person forud for Grand Slam-turneringen i London.

Tilsyneladende følte han et behov for at søge rådgivning i forhold til sin kost, hvorfor han besluttede sig for at ringe til den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen.

"Vi har snakket lidt sammen. Han har været super hjælpsom, selv om vi kun har mødt hinanden én eller to gange. Vi havde faktisk et kald inden Wimbledon om noget kost, hvor han gav nogle gode råd. Han er fantastisk," sagde han ifølge B.T.

Axelsen har i mange år forsøgt at optimere sin karriere og sit liv på alle fronter. Især hans kost har han arbejdet meget med, og det har Rune lagt mærke til. Det var dét, der fik ham til at række ud til den danske OL-guldvinder.

"Jeg tog kontakt til Viktor, for jeg ved, at han er super fokuseret på kosten og går meget op i at få det rigtige indenbords, så han kan præstere på bedst mulige vilkår," sagde han og understregede, at han var 'vanvittig sød'.

Mandag skal Rune spille sin kamp i fjerde runde ved Wimbledon, hvor han står over for ingen ringere end Novak Djokovic.

Læs også

Nick Kyrgios afviste tilbud fra Novak Djokovic, der ville have sikret ham Wimbledon-titel

Så du det? Holger Rune gemte det under trøjen

2024-07-08T12:57:11Z dg43tfdfdgfd