HOLGER RUNE BLIVER HYLDET EFTER NEDERLAG

Holger Rune blev natten til fredag slået ud af den store Masters 1000-turnering i Indian Wells, da han tabte til Daniil Medvedev.

Alligevel har den unge dansker en del at glæde sig over, da han spillede en flot turnering. Derfor ligner han også en mand, der så småt er ved at finde sig selv igen.

Læs også

Nu er det slut for Holger Rune

Caroline Wozniacki trak sig med skade: Nu er der nyt

Rune tabte kampen til Medvedev i to sæt i en kamp, hvor han begik en del flere fejl, end der var plads til. Det ændrer dog ikke på, at han generelt spillede en flot turnering, hvor han imponerede stort undervejs.

Det tyder derfor på, at det fungerer rigtig godt for den 20-årige dansker, at han igen har træner Patrick Mouratoglou med i boksen. 

Og ifølge TV 2 Sports tennisekspert Peter Bastiansen er der god grund til at rose Rune for den præstation, som han leverede under turneringen i Indian Wells.

"Rune kan tage rigtig meget med. Jeg synes også, han har spillet en fantastisk turnering. Mange taler om, at han spillede dårligt mod Medvedev, men det synes jeg nu ikke, han gjorde. Det var meget, meget svære omstændigheder med masser af blæst og andre faktorer, der spillede ind, men jeg synes faktisk, han spillede en god kamp," siger han til TV 2 Sport.

Der er kun tale om en kort pause for Rune, der skal i aktion igen i den kommende uge. Her skal han spille med i Miami Open, hvor han potentielt kan spille sig helt frem til en finale, lyder det fra Bastiansen.

"Der er masser af selvtillid og tro på egne evner hos Holger. Med en god lodtrækning i Miami kan han sagtens stå i en kvartfinale, semifinale og måske endda en finale," siger Bastiansen.

Læs også

Medvedev rasende i sejr over Holger Rune

Novak Djokovic træffer overraskende beslutning

2024-03-16T10:18:53Z dg43tfdfdgfd