HAR IKKE SPILLET MEGET UNDER KLOPP: LIVERPOOL-STJERNE RYGTES TIL SAUDI-ARABIEN

Den 33-årige Thiago Alcantara står uden kontrakt til sommer, og det er usandsynligt, at Liverpool forlænger hans aftale. Han har næsten ikke spillet denne sæson på grund af vedvarende skader, og det ville være ideelt for begge parter at gå hver til sit efter sæsonen.

Liverpool har brug for at hente en central midtbanespiller til sommer, og de skal skrive kontrakt med en, der har en mere pålidelig skadeshistorik.

Læs også

Manchester United og Arsenal er også interesserede: Liverpool melder sig ind i kampen om Barcelona-teenager

Manchester United-stjerne har undskyldt til Erik ten Hag

Der er ingen tvivl om, at Thiago er en verdensklasse spiller, men han kan være ret upålidelig med hensyn til sin tilgængelighed for Jürgen Klopp. Han har kun spillet 98 kampe for Liverpool i løbet af de seneste fire sæsoner.

Ifølge en rapport fra Football Insider er den spansk-brasilianske spiller et mål for flere klubber i Saudi Pro League, og han kan blive deres næste store signing. Den 33-årige er i den sidste fase af sin karriere, og han har bevist sig selv i topklubber gennem årene.

Dette kan derfor vise sig at være det rigtige tidspunkt for ham at prøve en ny udfordring i Saudi-Arabien. Et sådant skifte vil uden tvivl også sikre ham en meget lukrativ kontrakt.

Det bliver interessant at se, hvor den 33-årige ender. At skrive kontrakt med en spiller med hans kvalitet og erfaring på en fri transfer vil bestemt være en god handel. Netop derfor står flere saudiarabiske klubber klar med en kontrakt.

Liverpool skal erstatte Thiago Alcantara

Imens vil hans afgang frigøre plads i lønbudgettet for Liverpool, og det bliver interessant at se, om de kan hente en kvalitetsspiller til at udfylde hans plads. Ideelt set bør Liverpool investere i en defensiv midtbanespiller i stedet, skriver CaughtOffside.

De har centrale midtbanespillere som Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai og Curtis Jones til rådighed. Spillere som Ryan Gravenberch og Harvey Elliott kan også operere på midten af banen.

De har brug for nogen, der kan beskytte de bagerste fire og bryde modstandernes angreb. At skrive kontrakt med et alternativ til Wataru Endo bør derfor være en af deres prioriteter.

Læs også

Nicklas Bendtner begik stor brøler: Nu sætter han ord på

Barcelonas omklædningsrum 'delt i fire klaner' efter forbløffende 'strid' mellem Gündogan og Araujo

2024-04-21T09:57:44Z dg43tfdfdgfd