HAAS-BOSS HAR RYNKER I PANDEN: MAGNUSSEN VAR IKKE GLAD

Kevin Magnussen sad over i den første Formel 1-træning fredag, og da han satte sig i bilen til den anden træning på legendariske Silverstone, var han ikke tilfreds.

Det fortæller Haas-teamchef Ayao Komatsu, som ellers var glad for, hvordan Nico Hülkenberg og holdets kommende kører Oliver Bearman, der havde lånt Magnussens bil, klarede den første træning.

- I forhold til Kevin er historien ikke helt den samme. Han mærkede en forandring i bilens opførsel i forhold til i Spielberg (sidste uges grandprix i Østrig, red.). Han var ikke glad for bilen.

- Vi har meget arbejde foran os for at finde ud af, hvorfor Kevin ikke er glad, mens Nico er, siger Ayao Komatsu i en pressemeddelelse, hvor han desuden fortæller, at man havde opdateret bilen i forhold til i sidste uge.

Selv fortæller Kevin Magnussen, at han på grund af regn i den anden træning ikke fik specielt meget ud af sin tid på Silverstone-banen.

Han forventer dog at få nogle brugbare svar, når den tredje træning løber af stablen først på eftermiddagen lørdag.

Senere lørdag venter kvalifikationen, og hvis det står til Kevin Magnussen, så må vejrguderne gerne være i det våde hjørne.

- Jeg vil ikke have noget imod regn, siger danskeren, som er kendt for at boltre sig, når asfalten er søbet i vand.

Kevin Magnussen tog i sidste uge del i det bedste Haas-grandprix i denne sæson. Selv sluttede han som nummer otte, mens hans teamkammerat, Nico Hülkenberg, sluttede som nummer seks.

/ritzau/

2024-07-06T08:29:05Z dg43tfdfdgfd