GüNTHER STEINER AFSLøRER SæRLIG ANMODNING FRA KEVIN MAGNUSSEN

Günther Steiner har afsløret, at Kevin Magnussen sendte ham en sms 'to eller tre uger' før hans afsked fra Haas blev bekræftet og bad om telefonnummeret til en anden teamchef i Formel 1.

Den danske kørers skæbne hos Haas blev afgjort op til Ungarns Grand Prix, hvor holdet fra North Carolina afslørede, at hans anden periode med holdet officielt slutter ved udgangen af 2024-sæsonen.

Læs også

McLaren-boss med vild påstand om Red Bull og Max Verstappen

Mercedes risikerer at miste George Russell

Magnussen har tilbragt i alt syv sæsoner hos Haas, som han først tilsluttede sig i 2017, inden både han og holdkammerat Romain Grosjean blev fyret forud for 2021-sæsonen.

Dog vendte danskeren tilbage kun 12 måneder senere og sluttede som nummer fem ved sit comeback ved Bahrains Grand Prix i 2022 efter at have erstattet Nikita Mazepin i sidste øjeblik.

På trods af disse minder er Magnussen nu blevet fyret for anden gang, men den 31-årige dansker er endnu ikke villig til at opgive sin karriere i Formel 1, da der stadig er ledige pladser hos Alpine, Williams og Sauber.

I et interview i podcasten 'Red Flags' fortalte Steiner om sine nylige samtaler med sin tidligere kører.

"Han sendte mig en sms. Jeg tror det var for to eller tre uger siden. Han ville have telefonnummeret til en af teamcheferne," sagde Steiner ifølge Express.

"Jeg ved ikke, hvad han vil med det. Men det var den sidste sms, han sendte til mig."

På spørgsmålet om den tidligere McLaren- og Renault-kører ikke bruger en agent, svarede Steiner, at Magnussen klarer det hele selv.

"Han er sin egen agent, tror jeg. Han har altid gjort sine egne ting. Du ved, han har altid nogen til at passe på sig, men når vi lavede kontrakter, talte jeg altid direkte med ham. Selvfølgelig har han nogen til at rydde op efter ham eller en advokat til at lave kontrakterne - det gør han ikke selv. Men at tale med folk, gør han selv."

Læs også

Afsløret: Derfor valgte Adrian Newey at forlade Red Bull

Trist meddelelse: Kevin Magnussen vinker farvel

2024-07-19T07:17:49Z dg43tfdfdgfd