GODT NYT TIL HOLGER RUNE: NU ER DET OFFICIELT

Det har indtil videre ikke været Holger Runes år. En række af halvdårlige resultater har betydet, at Holger Rune nu er at finde helt nede på 15. pladsen på ATP listen.

Senest tabte han efter en flot kamp 2-3 til den formstærke tysker Alexander Zverev i fjerde runde af Grand Slam turneringen French Open.

Heldigvis for Holger Rune resterer stadig en stor del af sæson, som nu officielt er blevet en stor turnering rigere for tennisstjernen.

Læs også

Har du handlet i NORMAL for nylig? Så bør du straks læse dette

To af Danmarks største tennistalenter, Clara Tauson og Holger Rune, er nu officielt kvalificeret til at spille single ved de kommende olympiske lege i Paris.

Det oplyser Dansk Tennis Forbund ifølge Ekstra Bladet en pressemeddelelse. 

Den glædelige nyhed blev sent onsdag bekræftet af Det Internationale Tennisforbund (ITF) over for Dansk Tennis Forbund. Begge spillere står nu over for deres første olympiske oplevelse, og forventningerne er høje.

Sportschef i Dansk Tennis Forbund, Jens Anker Andersen, udtrykker stor begejstring over denne milepæl. "Det er fantastisk for dansk tennis igen at have spillere kvalificeret til OL. Det bliver en kæmpe oplevelse for Clara og Holger, der kan se frem til deres første olympiske lege," siger han og tilføjer, at det bliver spændende at se dem konkurrere med 'Danmark' på ryggen sammen med andre danske atleter.

Nu, hvor kvalifikationen er sikret, har Danmark og andre nationer frem til 19. juni til formelt at bekræfte deres spilleres deltagelse. Først derefter vil Danmarks Idrætsforbund (DIF) officielt udtage dem til den danske OL-trup.

Den olympiske tennisturnering afholdes ligesom det netop overståede French Open på det berømte Roland Garros-anlæg, og finder sted fra 27. juli til 4. august.

Læs også

Rigmandsdatter flytter til udlandet: Tager hende og Burhan G's fælles søn med sig

Søren Ryge har fået ny rolle: "Det er jo bedrag"

2024-06-13T09:12:06Z dg43tfdfdgfd