GüNTHER STEINER PEGER På DEN MEST UNDERVURDEREDE KøRER I FORMEL 1

Der er flere kørere, der er blevet præsenteret på nye hold i Formel 1 i de seneste måneder. De fleste store navne er dog blevet hos deres respektive hold - dog med undtagelse af Lewis Hamilton, der skifter til Ferrari.

Der er fortsat en række kørere, der står uden kontrakt til den kommende sæson. Derfor er det forventet, at der vil være flere kørere, der skifter til andre hold. Blandt andet står både Esteban Ocon, Kevin Magnussen, Valtteri Bottas og Zhou Guanyu uden kontrakt.

Læs også

Red Bull med opsigtsvækkende melding: Her er Sergio Perez' erstatning

Populær Formel 1-kører sættes i forbindelse med Williams-sæde

En af dem, der allerede har sikret sig en plads på et nyt hold i næste sæson, er den tyske racerkører Nico Hülkenberg. Han skifter til Sauber, som i 2026 bliver overtaget helt af Audi. Men spørger man Günther Steiner, var der ikke interesse nok for ham.

Da han på Red Flags Podcast blev bedt om at nævne F1's mest undervurderede kører, var det ikke en køre som f.eks. Oscar Piastri eller Yuki Tsunoda, han pegede på. I stedet pegede han på Hülkenberg.

De to arbejdede sammen sidste år, før Steiner forlod sin rolle som teamchef. Han føler, at tyskeren har gjort nok til at være i spil til et topsæde. Hülkenberg har Hülkenberg rekorden for flest løb uden en podieplads, da han er stillet til start ved hele 214 løb i Formel 1.

Den 36-årige har imponeret siden sin tilbagevenden til Formel 1 hos Haas, hvor han har scoret 25 point mod Magnussens otte. Han sluttede på 6.-plads i Østrig, hvilket er hans hidtil bedste resultat for Haas.

Audi har skrevet kontrakt med ham for at lancere deres projekt, men Steiner mener ikke, at dette afspejler hans talent. Carlos Sainz er trods alt klar til at afvise dem til fordel for Alpine.

"Hülkenberg. Ingen andre (end Audi, red.) forsøgte at få ham. Mercedes forsøgte ikke at få ham, Red Bull forsøgte ikke at få ham. Audi - Carlos Sainz tager ikke derhen," sagde han ifølge F1 Oversteer.

På dette tidspunkt i hans karriere er det usandsynligt, at Hülkenberg vil være i spil til et af de mest attraktive F1-sæder. Den tid er sandsynligvis forbi. Sky Germany-eksperten Ralf Schumacher mener dog, at han ville have været en opgradering i forhold til Perez hos Red Bull.

Læs også

Kevin Magnussen afslører: Var ikke overrasket

Om få dage går det løs igen: Nu sender Lando Norris direkte besked til Max Verstappen

2024-07-06T16:49:44Z dg43tfdfdgfd