GåR IKKE SULTEN I SENG: Så MEGET TJENER RASMUS HøJLUND I MANCHESTER UNITED

Det er intet nyt, at der er mange penge at tjene, hvis man er dygtig til at spille fodbold. Spiller man i en af de største klubber i verden, følger der derfor også en vis lønseddel med.

Det er der flere danske stjerner, der kan skrive under på. Det er blandt andet tilfældet for Rasmus Højlund, der forud for denne sæson skiftede Atalanta ud med Manchester United.

Læs også

Kasper Hjulmand: Sådan vinder vi kampen mod Slovenien

Christian Eriksen tvunget til at forsvare joke

I den forbindelse gjorde han det klart, at han har været fan af den engelske klub siden barnsben. Derfor var det en livslang drøm, der gik i opfyldelse for den 21-årige angriber, da han satte sin krusedulle på papiret.

Han kunne dog ikke kun glæde sig over, at han sikrede sig en aftale, der løber helt frem til 2028. I samme ombæring sikrede han sig også en løn, som de færreste danskere ville klage over.

Ifølge Capology har han fået en kontrakt, der giver ham en ugeløn på 85.000 pund, hvilket svarer til cirka 750.000 kroner. Derfor er der bestemt ikke nogen fare for, at den unge angriber kommer til at gå sulten i seng.

Ser man på hans indkomst på årsbasis, så beløber det sig til 4,42 millioner pund, svarende til næsten 39 millioner kroner. Derfor er der også tale om en betydelig lønforhøjelse i forhold til hans løn i Atalana.

Højlund er ikke den eneste dansker, der er under kontrakt på Old Trafford. Det samme er tilfældet for Christian Eriksen, som dog kan blive solgt denne sommer, da hans spilletid har været minimal i denne sæson.

Eriksen er en mere rutineret herre, og det afspejler sig også i hans løn, der ifølge Capology lyder på 150.000 pund om ugen. Det svarer til 1,3 millioner kroner. Det giver ham en årsindtægt på næsten 69 millioner kroner.

Læs også

Medie med chokmelding: Nu er det slut for Kasper Schmeichel

Det kan indbringe Nicklas Bendtner over 22 millioner kroner: Venter i spænding

2024-06-16T15:52:44Z dg43tfdfdgfd