FORMEL 1-STJERNE LANGER UD EFTER KEVIN MAGNUSSEN: "MEGET IRRITERENDE"

Yuki Tsunoda var 'meget irriteret' efter at være udgået fra Kinas Grand Prix på grund af en uheldig kollision med Kevin Magnussen.

Den japanske kører havde i forvejen en frustrerende weekend på Shanghai International Circuit, hvor hans side af RB-garagen havde problemer med at få fart i bilen.

Læs også

Husker du, da Kevin Magnussen smadrede Günther Steiners dør?

Red Bull-chef melder ud om Sebastian Vettel

Tsunoda startede løbet som nummer 19 og havde gjort fremskridt på trods af reelle hastighedsproblemer, inden han blev ramt af Magnussen i sving 6 på omgang 27.

Skader på højre baghjul – inklusiv en punktering – var synlige efter hændelsen, hvilket resulterede i, at Tsunoda kørte sin beskadigede VCARB 01 af banen.

RacingNews365 spurgte Tsunoda efter ulykken, hvor frustreret han var, da han havde vist positive fremskridt inden sammenstødet.

"Jeg tror, at jeg var ret tilfreds med mit fremskridt indtil da med min nuværende... Jeg ville sige situation med, hvad jeg kan gøre," sagde Tsunoda

"Jeg synes, det er ret frustrerende, hvordan det endte. Især fordi jeg gav ham ret meget plads, og endte med en DN. Så ja, det er ret frustrerende. Meget irriterende."

Magnussen blev dømt skyldig i ulykken og modtog en 10-sekunders tidsstraf og to strafpoint. Dog kunne danskeren fortsætte i løbet, mens Tsunoda måtte overvære resten af løbet fra RB-garagen.

Det opsummerede den 23-årige kørers værste weekend i denne sæson, og han indrømmede også, at han bare ikke havde sin normale fart.

"10 sekunder er helt sikkert bedre end fem sekunder. Og jeg synes, det er den mindste straf, de burde give," sagde Tsunoda.

"Jeg mener, han kører stadig, og jeg gør ikke... Jeg synes, at det var en skam, at jeg endte med at slutte midt i løbet."

"Der er stadig mange ting at arbejde på. Jeg synes heller ikke, at farten i sig selv var særlig god. Jeg var ret godt tilfreds med, hvordan jeg klarede mig, men farten i sig selv var ikke god ud fra, hvad der er normalt."

Læs også

Nye rygter om Christian Horner svirrer: Nu afviser han dem

Afsløret af sin egen holdkammerat: Lewis Hamilton fanget i pinlig løgn

2024-04-24T09:52:49Z dg43tfdfdgfd