FERNANDO ALONSO MED STOR PåSTAND OM FORMEL 1-KARRIERE EFTER PRæSTATION VED JAPANS GRAND PRIX

Selvom Alonsos tilknytning til Aston Martin begyndte med stor succes med regelmæssige podieplaceringer i starten af sidste sæson, er disse resultater udeblevet i denne sæson.

En 5.-plads i Saudi-Arabien er hans bedste resultat i de første fire runder af 2024-sæsonen, men hans placering i Japan gav ham et smil på læberne.

Læs også

Mercedes-boss Toto Wolff beder George Russell om at "tage ansvar"

Kevin Magnussen ærgrer sig: Det hjalp ikke

Alonso måtte modstå et sent pres fra McLarens Oscar Piastri og Mercedes' George Russell, men han var mere end klar til at sikre, at han krydsede målstregen som nummer seks. Alonso kaldte dette 'helt urealistisk', da han mener, at McLaren og Mercedes er hurtigere end Aston Martin.

Derfor er det måske ikke så overraskende, at Alonso ser denne præstation som en af hans bedste nogensinde.

"Jeg tror, det var et af mine bedste løb. Eller en af mine bedste weekender," sagde han til Sky F1.

"Jeg synes, det var meget komplet og meget stærkt. Det var meget solidt fra fri træning til løbet. Måske var det, det bedste i det sidste år eller måske endda top-5 i min karriere. Men det vil være helt anonymt. Alle vil glemme den weekend, vi havde, inden i morgen."

"Men jeg følte mig forbundet med bilen. Jeg mener, at en 5.-plads i går er helt ude af position, og en 6.-plads i dag er helt ude af position. Vi er klart langsommere end Red Bull og Ferrari. De er i en anden liga i øjeblikket, men jeg tror også, at McLaren og Mercedes er hurtigere end os."

"Mercedes eksperimenterede lidt med bilen. Dækvalget i starten i dag og en lidt dristig strategi, men takket være det, kapitaliserede vi og vandt den position. Og Oscar... Måske havde han ikke topfarten til virkelig at angribe mig. Men jeg mener, at en 6.-plads er helt urealistisk. Så jeg er meget glad."

Alonso har tidligere udtalt, at han ville bruge de indledende løb til at beslutte, om han ønskede at fortsætte i Formel 1. I Japan indrømmede han, at selvom det er vigtigt at nyde det, er det ikke 'attraktivt' at slutte 44 sekunder efter Max Verstappen.

"Det kan gå begge veje," svarede han ifølge PlanetF1, da han blev spurgt om sin fremtid i Formel 1.

"Jeg havde det rigtig sjovt, hvilket er fantastisk i forhold til at fortsætte med at køre. Jeg havde en af mine bedste weekender nogensinde, tror jeg, og jeg er 44 sekunder bag føreren. Det føles ikke attraktivt på samme tid, så lad os se."

Læs også

Lewis Hamilton ryster Formel 1: Her afslører han, hvem han vil have som sin afløser hos Mercedes

Audi har angiveligt tilbudt denne stjerne et sæde: Han skal beslutte sig, inden måneden er omme

2024-04-09T17:13:13Z dg43tfdfdgfd