EUROPæISK STORKLUB ER KLAR TIL AT HENTE CHRISTIAN ERIKSEN

Der er ikke meget, der peger i retning af, at Christian Eriksen fortsat er i Manchester United i den kommende sæson. Derimod lyder det, at De Røde Djævle skulle være meget ivrige efter at sælge ham.

I sidste sæson tilbragte han en del af sin tid på bænken, hvilket han også selv gav udtryk for at være utilfreds med. Nu lyder det, at United vil sælge ham, da han kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt. Ligeledes ser det ikke ud til, at han får mere spilletid i den kommende sæson.

Læs også

Thomas Delaney sætter rekord efter skifte til FCK

Pep Guardiola og Bruno Fernandes er enige: Manchester United begik stor fejl

Da han er 32 år og har kontraktudløb næste år, er det ikke forventeligt, at United kan indkassere et stort beløb på ham. Tidligere har der været rapporter om interesse for den garvede dansker, men hidtil har der ikke været konkrete klubnavne på bordet.

Det er der nu blevet lavet om på, da journalist Sam Cohen fra mediet The United Stand kan rapportere, at Ajax har interesse i at hente Eriksen. United ser helst, at han bliver solgt med det samme, men en lejeaftale kan også komme på tale. Det vil dog kræve, at hans United-kontrakt bliver forlænget.

"Ajax er interesseret i at hente Eriksen på leje. United vil helst udleje ham med en købsobligation eller et permanent salg, men der er muligheder for forhandlinger," skriver Sam Cohen på det sociale medie X.

Hvad der kan sætte en stopper for, at Eriksen kan vende tilbage til Ajax, er deres økonomi. Hvis det skal blive en realitet, at han igen skal spille i den hollandske storklub, er de nødt til at sælge ud af truppen. Ellers vil det ikke være muligt at finde plads i budgettet til en spiller af Eriksens kaliber.

Læs også

Liverpool-stjerne 'lækker' transferplan for Mohamed Salah

PSG vil hente Bruno Fernandes: Nu reagerer Manchester United

2024-07-25T14:12:23Z dg43tfdfdgfd