ERLING HAALAND HAR MøDTES MED XAVI OM MULIGT SKIFTE TIL BARCELONA

Angriberen var eftertragtet af Europas topklubber under et succesfuldt ophold på to og et halvt år hos Borussia Dortmund, men Manchester City vandt til sidst kapløbet om hans underskrift i sommeren 2022.

Mundo Deportivo rapporterer dog, at Haaland var opsat på at skifte til Barcelona. Men i sidste ende kunne de ikke finansiere en aftale på grund af deres dårlige økonomiske situation.

Læs også

Pep Guardiola forlader Manchester City, hvis dette sker

Pengene vælter ind: Så meget tjener Kylian Mbappé om måneden

Barcelona indledte først samtaler med Haalands nu afdøde agent Mino Raiola i april 2021 som en del af en rundtur i Europa, hvor han også besøgte Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester United og City.

I marts 2022 mødtes Xavi - på dette tidspunkt fire måneder ind i sin tid som cheftræner - med Haaland og hans repræsentanter i München for at forklare klubbens projekt, hvilket begejstrede den norske landsholdsspiller.

Barca kunne ikke leve op til de økonomiske krav, som både Dortmund og Haalands lejr efterspurgte. Derfor skiftede han i stedet til City, hvor han indtil videre har scoret 81 mål i 87 kampe og vundet fem trofæer.

Da de ikke kunne hente Haaland, vendte Barcelona sig i stedet mod Bayern Münchens Robert Lewandowski, som spillede en hovedrolle i sidste sæsons La Liga-triumf. Men i en alder af 35 år er den polske stjerne dog i sin karrieres efterår.

Barca er stadig interesseret i Haaland og vil ideelt set gerne hente ham i 2025 som en langsigtet afløser for Lewandowski. Sportsdirektør Deco siges at være i kontakt med Haalands lejr om et sådant skifte.

Andre rapporter i Spanien tyder dog på, at han vil vente på et skifte til Real Madrid, selvom de ser ud til at indgå en aftale med Kylian Mbappé til sommer.

Læs også

Uvished om Caroline Wozniacki efter skade

Holger Runes overraskende overmand taler ud efter sejr

2024-03-27T10:15:08Z dg43tfdfdgfd