ENORME SUMMER ER På SPIL: Så MEGET KAN HOLGER RUNE VINDE

Den danske tennisstjerne tjener kan forvente at få en stor overførsel, når han er færdig med sæsonfinalerne i Torino, som begynder søndag.

Da det kun er de otte bedste spillere fra denne sæson, der har fået en plads ved turneringen, er der også tale om en særdeles høj præmiepulje.

Læs også

Nick Kyrgios vender tilbage til tennis i overraskende rolle

Rafael Nadal kaster sig over anden sport

Novak Djokovic kommer med stikpille til Rafael Nadal

Det faktum, at han har formået at kvalificere sig til sæsonfinalen, er nok til at sikre ham en stor betaling. Blot ved at kvalificere sig får han nemlig intet mindre end 2,2 millioner kroner udbetalt.

Ikke nok med det, så er han i forvejen garanteret tre kampe i gruppespillet. Det betyder, at dette beløb kan komme til at stige en hel del.

Ifølge B.T. vil hver sejr i gruppespillet resultere i en betaling på hele 2,7 millioner kroner, hvorfor han står til at få en betaling på otte millioner kroner, hvis han vinder alle tre kampe.

Dette vil naturligvis give ham en plads i semifinalen, hvor der også er rigtig mange penge på spil. Ender det med en sejr i semifinalen, så kan han glæde sig over en betaling på intet mindre end 7,6 millioner kroner.

Med sejren i semifinalen er han også sikret en plads i finalen, hvor han vil være med i kampen om hele 15 millioner kroner. Formår den unge dansker at vinde alle sine kampe i Torino, så vil han være hele 33,4 millioner kroner rigere, når han rejser hjem.

Men selv i tilfælde af, at han ikke får den store succes i Torino, så er han sikker på at få mere end to millioner kroner med hjem.

Læs også

Rasmus Højlund reagerer på buhråb i Parken

Erik ten Hag taler ud efter stor fiasko i Parken

Andreas Christensen efter fiasko: En mental ting

2023-11-09T14:09:19Z dg43tfdfdgfd