EKSPERTER MED DYSTER HOLGER RUNE-MELDING

Holger Rune havde ikke den store succes ved ATP 1000-turneringen i Madrid. Søndag blev han slået ud i tredje runde af den spanske turnering. 

Det vidner om, at han er inde i en periode, hvor tingene ikke går, som de skal. Det er bestemt ikke et godt tidspunkt, da der venter flere store turneringer i nærmeste fremtid.

Læs også

Carlos Alcaraz nærmer sig imponerende Rafael Nadal-rekord

Pludselig er Novak Djokovic rejst hjem: Her er årsagen

Først og fremmest skal han spille ATP 1000-turneringen i Rom, som er en af de vigtigste turneringer i kalenderen for Rune. Den unge dansker er nemlig bedst på grusunderlaget, og derfor er det vigtigt at hente point i disse turneringer.

Hans helt store mål for denne sæson er at klare sig godt ved Grand Slam-turneringen French Open. Men netop dette er der dystre meldinger om, da TV 2 Sports eksperter Tine Scheuer-Larsen og Peter Bastiansen har svært ved at se, at han kommer til at vinde turneringen.

Tine Scheuer-Larsen siger, at hun er spændt på at se, hvordan han kommer til at klare sig i Rom. Sidste år spillede han sig i kvartfinalen, hvorfor han har en del point at forsvare.

Det samme gjorde han ved French Open, som er den eneste Grand Slam-turnering, der spilles på grus. Ifølge Tine Scheuer-Larsen er der stadig et stykke tid til den store turnering, men der er mange ting, der skal 'flaske sig' for Rune.

"Der er noget tid til French Open, og han kan nå at få justeret på nogle af tingene, som han kæmper en lille smule med. Så jeg er stadigvæk positiv, men det er klart, at der er mange ting, der skal flaske sig, hvis han skal indfri det store mål," siger hun til TV 2 Sport.

Peter Bastiansen er noget mere kortfattet. Han er overbevist om, at Rune har fine chancer for at nå langt, men han kommer ikke til at vinde den eftertragtede Grand Slam-titel i denne omgang.

"Jeg tror ikke helt på det. Han kan godt nå langt, men han vinder ikke French Open," lyder det fra Peter Bastiansen.

Læs også

Jannik Sinner med stor hyldest af tennislegende

Holger Rune får stor ros af ekspert efter tæt kamp mod argentiner

2024-04-30T10:01:14Z dg43tfdfdgfd