EFTER SEKS åR: NU ER DET SLUT FOR NOVAK DJOKOVIC

Novak Djokovic har valgt at indstille sit samarbejde med træner Goran Ivanisevic efter seks år sammen.

Verdensetteren meddelte i et opslag på de sociale medier, at han og den tidligere Wimbledon-vinder har besluttet at afslutte deres samarbejde.

Læs også

Mike Tyson i pinlig situation med sikkerhedsvagt ved Miami Open

Uvished om Caroline Wozniacki efter skade

Ivanisevic blev set som instrumental i at transformere serberens serv og hjælpe ham til at nå hans nuværende rekord på 24 Grand Slam-titler.

"Jeg husker tydeligt det øjeblik, jeg inviterede Goran til at være en del af mit team. Det var i 2018, og Marian og jeg ledte efter en måde at innovere og bringe noget serve-magi til vores duo," skriver Djokovic i et opslag på Instagram.

"Faktisk fik vi ikke kun bedre serve, men har også fået masser af latter, sjov, slutningen af året som nummer 1, rekordsættende præstationer og yderligere 12 Grand Slams (og et par finaler) siden da."

"Goran og jeg besluttede at stoppe med at arbejde sammen for få dage siden. Vores kemi på banen havde sine op- og nedture, men vores venskab var altid stærkt som en klippe. Tak for alt, min ven."

Djokovic har ikke meldt noget ud om, hvad hans plan er for fremtiden. Derfor vides det ikke, om han har en aftale med en ny træner.

Det kan heller ikke udelukkes, at den serbiske stjerne beslutter sig for at spille de kommende turneringer uden en træner.

Serberen vender tilbage til banen i april, hvor han skal spille sæsonens første grusturnering i Monaco. Her er danske Holger Rune også blandt deltagerne.

Læs også

Holger Runes overraskende overmand taler ud efter sejr

Fans langer ud efter Caroline Wozniacki efter udtalelse: 'Hun har altid beklaget sig'

2024-03-27T14:15:30Z dg43tfdfdgfd