EFTER FYRING: NU HAR WAYNE ROONEY LANDET NYT JOB

I oktober 2023 blev det bekræftet, at Wayne Rooney skulle være den nye manager for Birmingham, efter han forlod MLS-holdet DC United.

Men det var en katastrofal ansættelse, da det engelske hold faldt fra 6.-pladsen i Championship til 20. plads. Derfor blev han også udsat for massiv kritik, som i sidste ende fik konsekvenser for den tidligere Manchester United-spiller.

Læs også

En større rokade er i gang: Sådan kan Klopps afgang bane vejen for Brian Priske

Kun tre Manchester United-spillere er fredet - Rasmus Højlund er en af dem

Efter blot 15 kampe blev Rooney afskediget af klubben, som nu risikerer nedrykning fra Championship. Derfor er der ikke noget at sige til, hvis de ikke er specielt glade for ham i Birmingham.

Siden han blev fyret, har Rooney optrådt som ekspert på forskellige platforme, men han har nu annonceret sin nye rolle.

"Jeg er spændt på at annoncere, at jeg slutter mig til min gode ven Gary Neville og teamet hos The Overlap for at optræde på kanalen i nogle af deres fantastiske shows på YouTube og podcasten," skrev han i et opslag på X.

"Jeg kan ikke vente med at komme i gang - gå over og abonner nu!"

Rooney kommer derfor til at tilslutte sig sin tidligere holdkammerat Gary Neville sammen med Jamie Carragher, Roy Keane, Jill Scott og Ian Wright, som er faste værter på podcasten.

Transferjournalist Fabrizio Romano blev også rekrutteret til annonceringen af Rooney. Han sagde i en video: "Breaking news i fodboldverden... Here we go! Manchester United-, Everton- og England-legenden Wayne Rooney har underskrevet en aftale med The Overlap."

"Aftalen er fuldført og underskrevet. Rooney vil slutte sig til sine venner og tidligere holdkammerater Gary Neville, Roy Keane og resten af holdet og vil snart debutere. Wayne Rooney til The Overlap, here we go!"

Før han blev en del af The Overlap, arbejdede Rooney som ekspert og var til stede i Sky Sports' studie, da Liverpool tabte til Everton i Merseyside-derbyet sidste uge.

Sidste måned optrådte Rooney også på TNT Sports som ekspert, da United spillede mod Everton på Old Trafford.

Læs også

Hverken Mbappe, Haaland eller Vinicius: Her er favoritten til at vinde Ballon d'Or

Christian Eriksen skal finde et nyt hjem: Her er hans valgmuligheder

2024-04-30T17:47:33Z dg43tfdfdgfd