DRESSURRYTTER TRAK SIG SOM OL-RESERVE EFTER INDBERETNING

Dressurrytteren Carina Cassøe Krüth var tiltænkt en rolle som reserve på det danske dressurhold ved OL i Paris.

Men få timer før mandagens offentliggørelse af det danske dressurhold valgte hun at trække sig ovenpå en indberetning til disciplinærudvalget i Dansk Ride Forbund. Det skriver TV 2 Sport.

Morten Schramm Rodtwitt, direktør i rideforbundet, bekræfter over for tv-stationen, at Cassøe Krüth trak sig på dagen for udtagelsen.

- Så skulle vi være relativt hurtige.

- Dels til at få bremset en pressemeddelelse, der ikke var udgivet endnu, med et forkert navn, og så ret hurtigt finde ud af hvem den anden reserve så skulle være, siger direktøren til TV 2 Sport.

I stedet for Carina Cassøe Krüth faldt valget på Nadja Aaboe Sloth, der skal med som reserve.

Derudover består det danske OL-hold i dressur af Cathrine Laudrup-Dufour, Daniel Bachmann Andersen og Nanna Skodborg Merrald.

Morten Schramm Rodtwitt bekræfter desuden, at rideforbundet har modtaget en video, hvilket har ført til en indberetning af Carina Cassøe Krüth til disciplinærudvalget.

TV 2 Sport har været i kontakt med dressurrytteren, der i en sms fortæller, at hun har trukket sig på grund af den verserende sag.

- Videosekvensen er fra en træning i februar 2022 og viser en tydelig fejl fra min side, som jeg er meget ked af og dybt beklager, da det bestemt ikke kendetegner den måde, jeg træner heste på, skriver hun.

OL i Paris begynder om godt to uger. Dressurkonkurrencerne indledes 30. juli.

/ritzau/

2024-07-10T06:59:40Z dg43tfdfdgfd