DETALJE VED JAPANS GRAND PRIX SæTTER GANG I CARLOS SAINZ TIL RED BULL-RYGTER

Da Carlos Sainz er på udkig efter et nyt sæde i Formel 1, har en samtale med Red Bull-rådgiver Helmut Marko, som blev afsluttet med et håndtryk, bestemt fået folk til at snakke.

Sainz er den seneste Grand Prix-vinder i Formel 1 takket være hans dominerende præstation sidst i Melbourne, men han har endnu ikke et sæde i næste sæson. Det skyldes, at Ferrari har lavet en storstilet aftale om at hente den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton.

Læs også

Medie: Så stor er Kevin Magnussens formue

Lando Norris kommer med klar stikpille til George Russell

Næste stop i Formel 1-kalenderen er nu ankommet, da holdene og kørerne er ankommet til Suzuka, hvor Japans Grand Prix afvikles. Her håber Sainz på at bevise, at Max Verstappens bremsefejl ikke var den eneste årsag til hans sejr i Melbourne. Men Ferrari-køreren har allerede skabt overskrifter denne weekend.

Det skyldes, at han blev set i en smilende samtale med Marko i pitten i Suzuka, hvor Sky Germany-vært Peter Hardenacke også var indblandet i samtalen. Dog var det det offentlige håndtryk mellem Sainz og Marko, der fik mest opmærksomhed. Var det et tegn på respekt, eller er der blevet aftalt noget mere officielt?

Marko har for nylig udtalt sig om rygterne om Sainz til Red Bull. Den spanske racerkører fik sin Formel 1-debut som en del af Red Bulls program tilbage i 2015, hvor han var holdkammerater med Verstappen hos Toro Rosso.

Marko beskrev Sainz's form som 'fascinerende' efter hans heroiske bedrifter ved Australiens Grand Prix, men han talte også om en stærk mulighed for, at Sergio Perez forbliver Verstappens holdkammerat i 2025. Det kræver dog, at han forbedrer sig i kvalifikationen.

"Selvfølgelig er hans form fascinerende," sagde Marko til Laola1 med henvisning til Sainz.

"Men man må indse, at Checo (Perez, red.) har leveret tre gode løb i år. At han faldt så meget tilbage i Melbourne skyldtes en beskadiget bundplade og dækslid."

"Hans eneste svaghed er i kvalifikationen. Hvis han kan forbedre sig der, er der ingen grund til at tænke over det. Stemningen på holdet er også meget god, så vidt angår ham."

Læs også

Toto Wolff antyder, at Formel 1-legende er på listen over kandidater til at erstatte Lewis Hamilton

Sebastian Vettel antyder comeback til Formel 1

2024-04-06T11:07:39Z dg43tfdfdgfd