DET MåTTE BARE IKKE SKE: TRIST NYT FOR HERRELANDSHOLDET

Lørdag den 27. juli tager de danske håndboldherrer hul på De Olympiske Lege.

For kun to dage siden blev det offentliggjort, hvem der skal repræsentere Danmark ved den store slutrunde, men allerede nu har første ændring set dagens lys.

Sagen er den, at Mads Hoxer pådrog sig en ankelskade til landsholdssamlingens første træning. Dermed er det ikke meget forkert at sige, at det hele var forbi, før det overhovedet begyndte.

Læs også

Nikolaj Jacobsen gør det klart: "Det betyder ingenting for mig"

"Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt for Mads (Hoxer, red.) – og for os andre. Mads har set spændende ud i kombinationen af højre back og højre fløj, og han var også tiltænkt en rolle under OL, hvor vi eventuelt skulle spille med to venstrehænder i bagkæden. Så det giver os desværre et mindre kort på hånden lige nu,” fortæller landstræner Nikolaj Jacobsen ifølge en pressemeddelelse fra DanskHåndbold og fortsætter:

"Vi har alle sammen helt vildt ondt af Mads (Hoxer, red.) – at være udtaget og så ryge ud kort før afrejse. Men det er livet, og det sker desværre. Vi ønsker Mads rigtig god bedring, og vi glæder os til at se ham på banen igen for Aalborg."

Om situationen siger Mads Hoxer selv:

"Jeg er bare ked af det. Det har altid været drømmen at spille OL. Og det kunne have været prikken over i’et på den her sæson. Men det er sådan, det er."

Hans Lindberg bliver nu en del af OL-truppen, mens Emil Madsen, der netop er skiftet til THW Kiel (tidl. GOG) støder til og træner med indtil afrejse til Paris.  

Læs også

Guldkorn til pensionisttilværelsen: Der kan være mange tusinde kroner at hente

DMI's melding om i morgen vækker opsigt: "Meteorologerne holder øje"

2024-07-09T12:47:30Z dg43tfdfdgfd