DERFOR HAVDE TRæNER GERNE SET, AT MIKKEL HANSEN BLEV UDTAGET TIL LANDSHOLDSSAMLING

Mikkel Hansen indstiller sin karriere til sommer. Derfor bliver sommerens OL sandsynligvis sidste gang, han kommer til at optræde for det danske landshold.

Først og fremmest kræver det dog, at han bliver udtaget af landstræner Nikolaj Jacobsen. Indtil videre har træneren ikke set i retning af den 36-årige stjerne i forbindelse med de to træningskampe, der skal spilles i maj.

Læs også

Henrik Møllgaard er hudløst ærlig: Det er sidste mulighed

Nikolaj Jacobsen taler ud: "Der må I gætte jer til tingene"

Landstræneren har forklaret, at Hansen ikke er blevet udtaget, fordi han fortsat er hæmmet af en lyskeskade. Han er ved at komme sig, men Jacobsen har alligevel vurderet, at han ikke er helt klar til at spille for landsholdet.

Det er dog værd at nævne, at ikke alle mener, at den rette beslutning har været at 'skåne' den danske stjerne. En af dem, der mener, at det ville have været bedre at give ham en plads ved landsholdssamlingen, er klubtræner Stefan Madsen.

Da han til daglig er træner i Aalborg Håndbold, følger han Hansen tæt i dagligdagen. Derfor har han også et godt grundlag at vurdere ud fra, og hans vurdering er, at han kunne have fået noget godt ud af en uge sammen med landsholdet.

"Vi kan allesammen se, at Mikkel er kommet godt tilbage rent fysisk forstået på den måde, at han kan stå for belastningen. Det, der mangler, er timing og spilleminutter lige nu. Det kunne en landsholdsuge sikkert også hjælpe ham med," siger Stefan Madsen til DR Sporten.

"Så på den måde havde det måske været fint at have ham inde i landsholdsugen."

Aalborg Håndbold spiller torsdag aften den første af to kvartfinaler mod Veszprem i Champions League. Derudover har de klaret sig flot i slutspillet herhjemme, hvorfor de er sikret en plads i semifinalen efter landsholdspausen.

Derfor har det også sin fordel, at Hansen ikke rejser af sted med landsholdet. Det giver den danske storklub mulighed for at finpudse, så de kan få mest muligt ud af den 36-årige stjerne i den sidste tid.

Læs også

Læge med bekymrende melding om Jonas Vingegaard

Formel 1-profil advarer mod nyt tiltag: Verstappen erklærer sig enig

2024-04-25T09:11:10Z dg43tfdfdgfd