DENNIS KNUDSEN FOR RETTEN IGEN: NU DELER HAN æRLIGE ORD OM SAGEN

Kendis-frisøren Dennis Knudsen er tidligere taget for at køre for stærkt, og det koster ham nu endnu en træls tur i retten.

Det er blevet til endnu en omgang i retten for frisøren Dennis Knudsen, der nu bakser med en tidligere sag, hvor han er taget for at køre for stærkt.

Som bekendt endte sidste sommerferie i en omgang hat og briller for den kendte frisør, da han mistede besindelsen på Aarhus Havn, fordi han ikke kunne få lov at køre ombord på Molslinjen.

Nu gælder det en tidligere sag fra 2022, hvor Dennis Knudsen kørte for hurtigt, da landevej skiftede til byzone, og han kom kørende i Korsør med 70 km/t.

Dommen falder senere

Småbørnsfaren havde simpelthen ikke set, at hastigheden var skiftet, og det skulle han i dag for retten for uden, at der dog kom yderligere punktum i sagen.

– Men der kom ikke noget ud af det. Dommen falder først senere. Det er lidt ærgerligt, for jeg vil gerne have det ud af verden. Det er noget bøvl, siger Dennis Knudsen ærligt til Ekstra Bladet.

Frisøren fik i første omgang en bøde på 3600 kroner, som han troede, han havde betalt, men der manglede tilsyneladende en elektronisk underskrift, og derfor var det nødvendigt med et retsmøde.

Hastighed blev overskredet

Dennis Knudsen siger, at han aldrig har modtaget en rykker i sagen, så han var faktisk af den overbevisning, at sagerne var klaret.

I mellemtiden har Ekstra Bladet fået aktindsigt i anklageskriftet, hvor der står, at Dennis Knudsen er tiltalt for at have kørt med en overskridelse af mere end 30 procent af den tilladte hastighed på 50 km/t.

Under dagens retsmøde blev der dog sået tvivl om, hvorvidt man må køre 50 eller 60 km/t i området, og det betyder, at sagen nu kan ende med flere forskellige udfald.

Audi blev beslaglagt

Enten sker der ingenting eller også skal Dennis Knudsen betale en bøde, hvilket han understreger, at han gerne gør. I sidste instans kan han stå til at få frakendt kørekortet i yderligere seks måneder.

For sagen fra sidste sommer endte som bekendt i, at Dennis Knudsen fik frakendt kørekortet efter opgøret mod Molslinjen, og han fik også senere beslaglagt sin Audi Q7, der har en værdi af 1,2 millioner kroner.

Hvis den nuværende sag går som ønsket, kan frisøren generhverve kørekortet sidst på sommeren, og derfor er det også klart, at den 61-årige kendis gerne vil have den ud af verden.

En ærgerlig sag for Dennis Knudsen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Artiklen Dennis Knudsen for retten igen: Nu deler han ærlige ord om sagen blev først udgivet af Newsner Dansk.

2024-07-10T11:24:27Z dg43tfdfdgfd