DAVID BECKHAM VIL HENTE MANCHESTER UNITED-LEGENDE TIL INTER MIAMI

David Beckham er klar til at hente endnu et stort navn til Inter Miami. Han har i forvejen stået for at hente både Lionel Messi, Sergio Busquets og Jordi Alba til den amerikanske klub, og snart kan de få spansk selskab.

Den tidligere Manchester United-spiller er ifølge Daily Star interesseret i at hente en sand klublegende til Inter Miami. Konkret skulle han være klar til at give 33-årige David De Gea en kontrakt, da han endnu ikke har fundet sig en ny klub, efter at have forladt Manchester United.

Læs også

Real Madrid-stjernen Vinicius Junior ramt af alvorlig skade

Landsholdsspiller melder fra til kamp mod Nordirland: Kasper Hjulmand udtager ikke erstatning

Rasende Lionel Messi langer ud: De skal lære om respekt

Den spanske keeper forlod United, da parterne ikke kunne blive enige om en ny kontrakt. Det betyder, at MLS-klubben har mulighed for at hente ham på en fri transfer, og derfor ikke skal have penge op af lommen, for at realisere det.

Selvom han er bredt anerkendt som en af de bedste målmænd i verden, har De Gea endnu ikke fundet sig en ny klub. Angiveligt har han fået tilbud fra Saudi-Arabien, men dette har han valgt at takke nej til.

Ifølge Daily Star skulle han have afvist lukrative tilbud fra Mellemøsten, fordi han ville foretrække at vende hjem til Spanien. Her siges der at være interesse fra både Real Betis og Valencia, men én ting kan sætte en stopper for et sådant skifte.

Den tidligere Atletico Madrid-målmand kommer nemlig ikke til at tjene i nærheden af de cirka tre millioner kroner om ugen, som han tjente i United, hvis han skifter til Spanien. 

Han får næppe en sådan løn i MLS, men sandsynligvis er Inter Miami villige til at give ham en attraktiv kontrakt. Dette skulle han være villig til at overveje, hvis ikke andre interessante tilbud fra europæiske klubber dukker op.

Læs også

Jannik Sinner skriver historie med sejr over Daniil Medvedev

Tog sig til ryggen mod Holger Rune: Nu afslører Jannik Sinner hvorfor

Holger Rune efter nederlag: Ærgrer sig over én ting

2023-11-19T11:11:23Z dg43tfdfdgfd