CYKELEKSPERT STIKKER TIL JONAS VINGEGAARD: "DET BLIVER HUSKET"

Jonas Vingegaard blev presset til grænsen på søndagens etape af Tour de France, der bød på flere stykker grusvej, som blev brugt til at sætte angreb ind.

Både Tadej Pogacar og Remco Evenepoel forsøgte sig med angreb på disse dele af etapen, men ingen af dem kunne stikke af fra resten af feltet. Flere gange var det Vingegaard, der stod for at lukke hullet op til enten Pogacar eller Evenepoel.

Læs også

Ærlig Jonas Vingegaard melder ud: "Ikke noget, der skræmmer mig"

Mads Pedersen involveret i drama i kulissen: "Du skubbede til mig"

På et tidspunkt forsøgte Pogacar og Evenepoel at skabe et hul ned til feltet, og her havde de den danske stjerne siddende på hjul. Han var dog ikke meget for at tage føringer, hvilket han ikke ligefrem har høstet anerkendelse for.

Under etapen fik han blandt andet 'skæld ud' af Evenepoel, fordi han gjorde det klart, at han ikke vil tage føringer. Cykelekspert Michael Rasmussen, der også er kendt som 'Kyllingen', har bakket op om dette i sin klumme for Ekstra Bladet.

"Jonas høster ikke respekt for, at han ikke tager føringer. Det bliver husket, og Remco er bestemt ikke glad for Jonas' ageren på etapen," skriver han, og fortsætter:

"Jeg tror, at det havde været gratis og gavnligt for Jonas, hvis han bare lige havde taget et par alibiføringer og så blive kørt ind alligevel. Remco kommer til at huske det her, og det kan være, at han ikke vil hjælpe Jonas længere fremme i løbet."

Efter etapen gjorde Vingegaard det klart, at det var en meget hård etape for ham. Derfor var han også godt tilfreds med, at han ikke mistede tid til Pogacar og Evenepoel, selvom de begge gjorde en stor indsats for det.

Ydermere gav han også udtryk for, at han mest af alt var glad for, at etapen var overstået. Det skyldtes særligt, at det var en 'meget stressende' dag på cyklen.

Læs også

Magnus Cort langer ud efter straf: "Sikke en joke"

Tadej Pogacar melder opsigtsvækkende melding: Det er mærkeligt

2024-07-08T11:56:58Z dg43tfdfdgfd