CHRISTIAN ERIKSEN PEGER På, HVEM DER ER SKYLD I DET PINLIGE NEDERLAG TIL CRYSTAL PALACE

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Manchester United i går, mandag, fik en snitter af Crystal Palace.

Én ting er at tabe, men en anden ting er at tabe 4-0; og det må bare ikke ske for en gigant som United. Efter kampen står Christian Eriksen nu frem og tager ansvar ved at pege på, hvem der var skyld i det pinlige nederlag.

Eriksen, som i øvrigt spillede hele kampen, peger på, at ansvaret for det skuffende resultat hviler tungt på spillerne selv.

“Vi som spillere må se indad og erkende vores del i disse resultater", sagde Eriksen efter kampen.

Læs også

Christian Eriksen om kedelig klubrekord: En stor skuffelse

Pierre-Emile Højbjerg vil væk: Er blevet tilbudt til disse 3 klubber

Denne form for åbenhed fra en erfaren spiller som Eriksen illustrerer en ærlig tilgang til holdets nuværende udfordringer. Det understreger en moden erkendelse af, at ændringer og forbedringer primært må starte på spillerplan.

Debatten omkring holdets præstationer strækker sig videre til trænerstaben, ledet af Erik ten Hag, som også møder kritik for manglende taktisk fleksibilitet og evnen til at udvikle spillet gennem sæsonen.

Fans og eksperter spekulerer i, at den nuværende trænerstil ikke alene kan bære skylden for den dårlige sæson, men også spillerne selv må oppe sig gevaldigt.

Flere fans har kritiseret det udtryk, som holdet havde under kampen mod Crystal Palace. Og særligt Erik ten Hag, der ikke havde nogen vildskab i løbet af kampen.

Læs også

Trist nyhed har set dagens lys: Lionel Messi i stor sorg

Får dit hoved til at snurre: Så meget kommer Kevin De Bruyne til at tjene, hvis han skifter

2024-05-07T13:43:06Z dg43tfdfdgfd