CHRISTIAN ERIKSEN AFSLøRER: DET ER JEG IKKE TILFREDS MED

Christian Eriksen var en fast del af startopstillingen i sin første sæson i Manchester United. Her fik han flere gange stor ros for sine præstationer, men noget har ændret sig i denne sæson.

Det har betydet, at den danske midtbanespiller har været nødt til at indstille sig på en ny rolle. I denne sæson har den 32-årige stjerne nemlig tilbragt en del mere tid på bænken.

Læs også

Endnu en skade: Kasper Hjulmand tvunget til ny udskiftning

Kasper Dolberg reagerer på voldsom kritik fra Thomas Gravesen

Nu har han selv givet udtryk for, at han ikke er tilfreds med sin nuværende situation. Derfor håber han også på, at det er noget, der kan ændre sig i nærmeste fremtid.

"Som jeg tidligere har sagt, så er jeg da ikke tilfreds med ikke at spille. Selvfølgelig er jeg ikke det, men det er ikke noget, jeg ligger søvnløs over," siger han på et pressemøde ifølge B.T.

Eriksen indrømmer også, at han har snakket med træner Erik ten Hag om situationen. Derfor lægger han heller ikke skjul på, at han gerne vil spille mere, end han har gjort i denne sæson.

"Jeg har haft en samtale med Erik (ten Hag, red.) om, at jeg selvfølgelig er utilfreds med situationen, og at jeg gerne vil spille så meget som muligt, men at jeg skal være til rådighed for holdet, hvilket jeg er og altid vil være," siger han.

Den danske stjerne har kontrakt med United til sommeren 2026, men der har været rygter om et potentielt salg denne sommer. Blandt andet har der været meldinger om interesse fra klubber i Tyrkiet.

Læs også

Her bliver det meldt ud: Én ting kan få Kasper Hjulmand til at fravælge Eriksen og Schmeichel

Martin Braithwaite er skadet: Så lang tid er han ude

2024-03-20T14:14:33Z dg43tfdfdgfd