CAROLINE WOZNIACKIS BROR MED STIKPILLE: EN HELT FJOLLET BESLUTNING

Mange havde naturligvis håbet på, at det ville blive en stor succes for Caroline Wozniacki at vende tilbage til tennisbanen. Hidtil har det dog ikke været en succes på det niveau, som mange havde håbet.

Mandag fik den 33-årige dansker endnu en ridse i lakken, da hun ikke fik et wildcard til den store turnering i Rom. Og da hun på forhånd havde besluttet sig for, at hun ikke ville spille kvalifikationsturneringen, har hun ingen chance for at få en plads.

Læs også

Holger Rune var hårdt ramt: Afslører slem sygdom

Holger Rune laver sjov med sig selv efter 'mislykket' video

Det er også værd at nævne, at der er en risiko for, at hun ikke får en plads ved French Open. Her håber hun også på at få et wildcard, da hun ikke har opnået en plads på ranglisten, der er adgangsgivende.

I forbindelse med den franske Grand Slam-turnering ville hun naturligvis have en chance for at spille sig igennem kvalifikationen, men den har hun ikke tilmeldt sig. Får hun ikke et wildcard, får hun dermed heller ikke en plads. Derfor er hendes bror ikke fan af dén beslutning.

"Jeg synes det er en helt fjollet beslutning, at hun ikke vil spille kvalifikation. Men det var ifølge hende ikke en mulighed, og det er selvfølgelig fair," siger Patrik Wozniacki ifølge B.T.

Får hun ikke et wildcard til French Open, betyder det, at hun først kommer i aktion igen, når der tages hul på græsturneringerne. Her venter der også en række store turneringer, herunder særligt Wimbledon, hvor hun vil forsøge at skaffe sig en plads.

"Altså generelt prøver jeg at holde mig ude af det, men jeg tror, hun gerne vil spille kvalifikation til Wimbledon," lyder det fra Patrik Wozniacki.

Ligeledes er det også kun et wildcard, der kan betyde, at Wozniacki får en plads ved OL. Desværre kæmper hun om de to pladser med stjerner som Angelique Kerber og Naomi Osaka, der begge har vundet flere Grand Slam-titler.

Læs også

Tingene kører ikke på skinner: Caroline Wozniacki igen ramt af dårligt nyt

Holger Rune deler glædelig nyhed

2024-05-09T07:19:24Z dg43tfdfdgfd