CAROLINE WOZNIACKI FANGET I STORT KAOS: MåTTE RINGE TIL SIN FAR

Torsdag aften kunne danske Caroline Wozniacki sikre sig en plads i næste runde ved Wimbledon. Inden det blev en realitet, var hun dog ude for lidt af et kaos.

Midtvejs i tredje sæt mod canadiske Leylah Fernandez blev kampen afbrudt. Det var ganske enkelt blevet for mørkt i London, og derfor var det ikke muligt at spille kampen færdig. Oprindeligt troede spillerne, at resten af kampen skulle spilles fredag.

Læs også

Utrolig Jannik Sinner-statistik tangerer rekord, som Carlos Alcaraz ikke kan matche

Caroline Wozniacki afslører særligt forhold til kendt DR-vært

Et lille stykke tid efter fik de to spillere en melding om, at de muligvis kunne spille kampen færdig allerede torsdag aften. De ville nemlig blive flyttet til Wimbledons Court 1, som er både overdækket og oplyst.

Wozniacki var derfor nødt til at pakke sine ting og skynde sig hen til Court 1, selvom hun ikke vidste, at hun skulle spille. Hun håbede dog selv på, at de kunne få lov til at spille kampen færdig, da hun gerne ville have den overstået - uanset dens udfald.

"Jeg ville gerne spille færdig, fordi det nok regner i morgen (fredag, red.). Det var mørkt nede på bane 12, og jeg vidste ikke, det var muligt at kunne spille på Court 1. Men da muligheden så var der, så synes jeg, det var godt," sagde hun ifølge B.T.

Klokken 21.30 lokal tid fik de to spillere en melding om, at de skulle spille kampen på Court 1. Midt i det store kaos fik Wozniacki fundet sin telefon frem, så hun kunne ringe til sin far, da hun forlod bane 12. 

"Det var min far, for normalt, når man stopper kampe, kommer man tilbage dagen efter. Men eftersom de lovede regn, så sagde arrangørerne, der var mulighed for, at vi skulle ind på Court 1. Så jeg ville bare gerne lige fortælle ham, at vi måske spiller i dag (torsdag, red.), og at de skulle møde mig ved fitness," sagde hun.

I sidste ende kunne Wozniacki glæde sig over, at hun trak sig sejrrigt ud af kampen i tre sæt. Derfor er hun klar til næste runde ved Wimbledon.

Læs også

Holger Rune uforstående over mystisk tweet: "Jeg skriver jo med ham engang imellem"

Caroline Wozniacki smider kludene: Se det opsigtsvækkende billede her

2024-07-05T09:44:38Z dg43tfdfdgfd