CAROLINE WOZNIACKI åBNER OP: DERFOR VALGTE HUN AT GøRE COMEBACK

Caroline Wozniacki, tidligere verdensetter i tennis, overraskede tennisverdenen sidste år med en uventet meddelelse: Hun ville gøre comeback. 

Nu åbner hun op om de grunde, der drev hende tilbage på banen, og det er mere end blot hendes egen ambition, der motiverer hende.

Det skriver Billed-Bladet.

Læs også

Caroline Wozniacki raser: Det er ikke fair

Eksperter forudser stor ændring inden EM: Udskiftning på vej

Dansk landsholdsstjerne er blevet gift

I et stort interview med Vogue afslørede Caroline Wozniacki sidste år sin tilbagevenden til professionel tennis, og siden da har hun arbejdet hårdt for at genvinde sin plads blandt de bedste. 

Men selvom de helt store resultater stadig ikke er blevet en realitet, er Caroline Wozniacki stolt over, hvad hun har opnået hidtil.

På et pressemøde forud for hendes opvisningskamp i Jyske Bank Boxen den 11. juni, hvor hun skal spille mod Elina Svitolina og i doublekamp med Holger Rune, fik hun flere spørgsmål vedrørende sit comeback, hvortil hun svarede: 

"Det er klart. Det er en helt anden måde at komme tilbage på. Den eneste grund til, at jeg er tilbage, det er for at have den oplevelse med min familie. At komme ud og spille på de største baner mod de bedste tennisspillere i verden sammen med familien. Jeg er rigtig stolt over den måde, jeg har gjort det på."

Wozniacki, nu 33 år, erkender også, at hendes krop ikke er, hvad den var i hendes ungdom: 

"Jeg er ikke 20 år mere, eller 21 år som Holger, som kan køre på hver uge, hvis han valgte at gøre det, hvis fysikken kan. Men man bliver ældre, og når man har gjort det her i over 20 år, må man vælge til og fra i nogle turneringer. Jeg forsøger at peake til de største. Det er det, jeg har valgt at gøre. Jeg vil peake, når det gælder. Det er jo det, der er godt ved tennis, at man har flere muligheder over et år til at peake."

Hendes mand, David Lee, en pensioneret sportsstjerne, og deres børn, Olivia og James, er en stor støtte i hendes comeback. Familien rejser ofte med Caroline rundt i verden, når hun spiller.

Med hjertet fuld af stolthed og familien ved sin side, er Caroline Wozniacki tilbage på tennisbanen, klar til at skrive næste kapitel i sin bemærkelsesværdige karriere.

Læs også

Christian Eriksen åbner op: Jagter stadig én helt særlig drøm

EM-spiller er flov over at tjene så meget: "Det er jo ikke mig, der bestemmer"

Visma-holdkammerater udtaler: Gør ingen forskel, om Vingegaard deltager eller ej

2024-06-11T12:19:57Z dg43tfdfdgfd