CARLOS SAINZ HAR ENDELIG VALGT SIT NæSTE HOLD

Efter Ferrari annoncerede, at den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton ville tage Carlos Sainz' plads hos Ferrari i 2025, stod spanieren med flere muligheder. Sainz blev først sat i forbindelse med et skifte til Sauber før deres overgang til Audi i 2026.

Med lovning en betydelig lønforhøjelse kunne Sainz nemt have taget imodt tilbuddet, men den 29-årige blev derefter tiltrukket af Williams-projektet.

Læs også

Kevin Magnussen slår fast: Det ser bedre ud

"Hvis Mercedes er kloge, så henter de Kevin Magnussen"

Hele paddocken forventede, at Williams-aftalen ville blive annonceret før Sainz' hjemmeløb i Barcelona i juni, men det blev afvist, da stjernen ønskede at tage sig tid til beslutningen.

Nu rapporterer Gazetta, at Sainz' skifte til Alpine er nært forestående efter den kontroversielle tilbagevenden af Flavio Briatore til Alpine. Han ser ud til at ville sikre sig Sainz og gøre en forskel som holdets nye executive advisor.

"Briatore har tydeligvis præsenteret ham for en troværdig plan, der gør ham central som kører, som allerede har vundet løb i F1," lyder det fra mediet.

"Det er allerede godkendt af præsident Luca De Meo og siges at inkludere centraliseringen af ressourcer på det engelske hovedkvarter i Enstone, hvor bilernes chassis og aerodynamik studeres, sammen med overgangen fra Renault- til Mercedes-motor fra 2026."

Det er dog værd at slå fast, at dette endnu ikke er bekræftet af Sainz eller Alpine. Der er dog meget, der tyder på, at et sådant skifte kan være på vej. Derfor kan det ikke udelukkes, at der bliver meldt noget nyt ud i dette henseende inden længe.

Flere andre kørere har opfordret Sainz til at skynde sig lidt med sin beslutning, da de fleste hold venter på ham. Først når han har besluttet sig, vil holdene begynde at kigge mod andre kørere.

Læs også

Beslutningen er truffet: Han bliver Hamiltons afløser

Günther Steiner peger på den mest undervurderede kører i Formel 1

2024-07-07T14:23:16Z dg43tfdfdgfd