CARLOS ALCARAZ KOMMER MED ADVARSEL TIL NOVAK DJOKOVIC

Carlos Alcaraz er klar til at spille ATP Finals, og har i denne forbindelse sendt en klar advarsel til sine konkurrenter. Dette omfatter blandt andet Novak Djokovic, der er favorit til at vinde turneringen.

Der er dog også store forventninger til den unge spanier, der har haft en god sæson. Han skulle også have været med til sæsonfinalerne sidste år, men her måtte han trække sig med en skade.

Læs også

Holger Rune melder ud: Sådan vil jeg slå Novak Djokovic

Holger Rune om Djokovic-kamp: 'Du kan ikke bare håbe'

Skræmmende Djokovic-statistik er dårligt nyt for Holger Rune

"Det ret smertefulde nederlag i Paris fik mig til at forstå, at jeg skal arbejde hårdere. Det var det, jeg gjorde dengang," sagde han på et pressemøde ifølge Marca.

"Man skal altid kigge efter den positive side i tingene. Efter at have tabt tidligt, havde jeg flere dage til at træne og komme hertil under optimale forhold. Jeg synes, jeg har gjort et fantastisk stykke arbejde i disse dage. Det gælder både fysisk og tennismæssigt, så jeg har det ret godt.

Derefter kom han med en advarsel til Djokovic, som søndag aften spiller sin første kamp mod Holger Rune.

"Som jeg sagde og viste, havde jeg flere smerter. Især i anden del af året, hvilket var udfordrende," sagde han.

"Men jeg tog mig af dem og arbejdede på dem. Jeg ankom fysisk meget bedre til Torino end jeg troede."

"Det overrasker mig ikke, hvor seriøst Djokovic tager sin træning, for du træner, som du vil spille. Der er ingen hemmeligheder. Han er praktisk talt perfekt. Jeg prøver at vise lidt glæde ved træning og kampe: han kan kun gøre mig bedre."

"Kampen om 1.-pladsen (på verdensranglisten, red.) var en af mine prioriteter, og jeg tabte den. Dette er noget, der kan være til min fordel, fordi jeg ikke tænker over det. Det er en gave for mig at være her, selvom jeg selvfølgelig har gjort mig fortjent til det."

Læs også

Nu taler Holger Rune endelig ud om trænerkaos

Nu er det afsløret: Her spiller Holger Rune første kamp ved ATP Finals

Caroline Wozniacki kan gå glip af stor turnering: Har kun én mulighed

2023-11-12T17:14:35Z dg43tfdfdgfd