BENJAMIN HVIDT FORLADER AGF

Midtbanespilleren Benjamin Hvidt forlader AGF og tager nu fat på et nyt kapitel i sin karriere hos Esbjerg fB. Efter flere år i AGF, hvor han har kæmpet med både succes og skader, ser Hvidt frem til nye udfordringer på Blue Water Arena.

AGF og Esbjerg fB er blevet enige om en transfer for Hvidt, som skifter med det samme.

I en kommentar fra AGFs sportschef, Stig Inge Bjørnebye, fremhæves det, at skiftet giver mening for alle parter: “Det bliver godt for Benjamin Hvidt at komme til en ny klub og få en frisk start, hvor han har gode udsigter til spilletid. Han var en stor og vigtig del af vores hold i sæsonen 2019/2020 og sæsonen efter, men har også været igennem et par alvorlige skader,” udtaler Bjørnebye.

Det skriver AGF.

Hvidt har været en del af AGF siden hans tidlige ungdomsår, og har spillet 69 kampe for klubben. Han debuterede som seniorspiller i 2017 og har siden været en vigtig spiller, især i sæsonerne 2019/2020 og 2020/2021. Desværre har skader i de senere år begrænset hans spilletid betydeligt.

“Det er da heller ikke uden vemod, at vi nu siger farvel,” siger Bjørnebye, og tilføjer, at AGF vil følge Hvidts karriere tæt i Esbjerg og ønsker ham alt det bedste fremover. Hvidt, der også har spillet 28 ungdomslandskampe for Danmark, stammer oprindeligt fra Kolind Perstrup IF på Djursland.

Med skiftet til Esbjerg fB håber Hvidt på mere spilletid og en chance for at genfinde formen. Esbjerg fB forbereder sig på den kommende sæson i NordicBet Ligaen, og Hvidt forventes at spille en central rolle på midtbanen.

Alle i AGF ønsker Benjamin Hvidt held og lykke med de nye udfordringer i Esbjerg.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-06-15T14:14:55Z dg43tfdfdgfd