BAYERN-STJERNE UNDRER SIG OVER TIMING FOR DIREKTøRFYRINGER

Det tyske mesterskab var ikke mange minutter gammelt, da Bayern München midt i euforien lørdag afslørede, at klubben havde fyret administrerende direktør Oliver Kahn og sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Jubelglade spillere væltede rundt på græstæppet efter udekampen mod Köln, da nyheden om fyringerne ramte Bayern Münchens hjemmeside.

Og det var en uventet nyhed for stjernen Joshua Kimmich, som undrer sig over klubbens behov for at hælde malurt i mesterskabsbægeret.

- Jeg vidste det ikke. Det kom selvfølgelig som en overraskelse på en dag, hvor vi vandt mesterskabet. Jeg synes godt, man kunne have ventet to eller tre dage, siger Joshua Kimmich ifølge Bild.

Selv om det kan lyde underligt, når mesterskabet nu kom i hus, har Bayern München haft en skuffende sæson.

Kun et Dortmund-nederlag i sidste runde banede vejen for, at Bayern München med sejren i Köln kunne løfte trofæet.

Undervejs i sæsonen har duoen Kahn og Salihamidzic sparket træner Julian Nagelsmann på porten og erstattet ham med Thomas Tuchel.

Men trænerskiftet har ikke medført det løft, direktørerne havde håbet på, og måske derfor blev de fældet af den øverste ledelse.

Joshua Kimmich vil ikke blande sig i, hvad der er rigtigt eller forkert, men det var en ambivalent følelse, han stod med, da nyheden ramte ham.

- Jeg vil ikke gøre mig til dommer over, hvorvidt beslutningen er god eller dårlig. Men det var specielt at få en sådan en besked, når man lige havde vundet mesterskabet.

- Det var en følelsesmæssig rutsjebanetur, siger Joshua Kimmich.

Oliver Kahn og Hasan Salihamidzic havde allerede før lørdagens kamp fået fyresedlen.

Kahn var blevet forment adgang til opgøret i Köln, fordi han ifølge Bild havde reageret meget voldsomt på fyringen.

Hasan Salihamidzic var med i Köln og deltog selv i mesterskabsfejringen.

Bayern München startede lørdagen på andenpladsen i Bundesligaen, men slog Köln og overhalede Dortmund, som snublede og tabte til Mainz.

/ritzau/

2023-05-29T10:11:13Z dg43tfdfdgfd