ALEXANDER ALBON HAR FåET EN FRYGT EFTER KEVIN MAGNUSSENS MANøVRE

Williams-kører Alexander Albon er bekymret for, at Kevin Magnussens manøvre under Saudi-Arabiens Grand Prix kan få konsekvenser for Formel 1 i fremtiden.

Konkret er bekymret for, at det kan udløse en tendens til hensynsløs forbikørsel uden for banen, såfremt det kan gavne holdet.

Læs også

Frustreret Lewis Hamilton med klart krav

Kræver enormt beløb: Felipe Massa sagsøger FIA, F1 og Bernie Ecclestone

Her hentyder han til det faktum, at den danske racerkører overhalede Yuki Tsunoda uden for banen. Det kostede ham en straf på 10 sekunder, hvorfor han skiftede fokus til at holde de konkurrerende biler bag sig.

På den måde skabte han et hul op til holdkammeraten Nico Hülkenberg, der kunne udbygge sit forspring. På den måde fik han til sidst mulighed for at tage et gratis pitstop, hvilket resulterede i, at han kunne sikre et point til Haas.

Albon mener dog ikke, at straffen var tilstrækkelig for Magnussen. Derfor har han udtrykt bekymring for, at det kan danne grundlag for en tendens i fremtiden.

"Jeg synes, det var rimeligt. Det sker, når der er pres. Jeg kan ikke lide, hvordan det sving er lavet. Det stikker ud mod dig. Og jeg synes, det er meget misvisende," sagde han om straffen for sammenstødet mellem ham og Magnussen.

"Du er nødt til at efterlade mere plads, end du er klar over, på grund af den måde det stikker ud til sidst. De kunne bare barbere det fladt. Det tror jeg ville være nemmere. Ingen problemer."

"Den anden (overhalingen på Tsunoda, red.) var lidt fræk. Den anden straf på 10 sekunder med Yuki. Jeg mener, at du som udgangspunkt garanterer din holdkammerat point for en 10-sekunders straf."

"Hvorfor ville du ikke gøre det alle steder? Jeg synes ikke, at fem til 10 sekunder er korrekt. Jeg synes, at det skal være sådan, at du bare skal returnere positionen tilbage, og så lade det være sådan."

Læs også

Hvis Verstappen smutter overvejer Red Bull disse to

Lewis Hamilton lovpriser Ollie Bearman efter flot debut

2024-03-13T09:10:51Z dg43tfdfdgfd