AGF-PROFIL INDEN POKALKAMP: “EN HåRD NøD AT KNæKKE”

Når AGFs svenske stjerne, Felix Beijmo, ser frem mod fredagens pokalsemifinale mod FC Nordsjælland, er det med en blanding af spænding og respekt for modstanderen.

Kampen, der finder sted i Farum, er den første af to afgørende opgør, hvor AGF håber at sikre sig en plads i finalen i Oddset Pokalen.

Beijmo, der har været en nøglespiller i AGFs vej til semifinalen, understreger vigtigheden af at holde fokus og bringe deres bedste spil frem mod et FC Nordsjælland-hold, der historisk har vist sig at være en svær modstander.

“Vi ser virkelig frem til kampen og føler, at vi står stærkt, men vi er fuldt ud bevidste om, at det bliver to udfordrende kampe. FC Nordsjælland har altid været en hård nød at knække for os, men vi har tidligere vist, at vi kan præstere mod dem, også på udebane. Det er den præstation, vi skal gentage på fredag,” siger Beijmo i et interview med klubbens hjemmeside.

Beijmo har spillet en central rolle i AGFs succes i pokalturneringen i år, med afgørende mål i tidligere runder og fuld spilletid i begge kvartfinalekampe mod Brøndby. Nu venter en svær opgave på kunstgræsset i Farum, før holdene mødes igen til returkampen den 11. april.

Pokalsemifinalen mellem FC Nordsjælland og AGF sparkes i gang kl. 16.30, og senere samme aften følger den anden semifinale mellem Silkeborg og FC Fredericia. AGF-fans håber på, at deres hold kan fortsætte den gode stime og booke en billet til finalen, hvor de kan få chancen for at løfte pokalen.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-29T09:01:40Z dg43tfdfdgfd