AGF-HELT SLUTTEDE SLøJ STIME: SEJR BETYDER MERE END TRE POINT

AGF's dårlige stime i Superligaen sluttede på Lyngby Stadion søndag eftermiddag takket være Tobias Bech.

Den offensive spiller leverede to scoringer i en stensikker 2-0-sejr over Lyngby Boldklub, og dermed kom der endelig tre point ind på tavlen efter fem kampe uden en sejr i den bedste danske række.

Derfor var det også en glad og lettet målscorer, der satte ord på sejrens sødme.

- Vi havde optræk til mere, og jeg synes, at det var en fortjent sejr. Det smager godt lige nu.

- Det var helt vildt vigtigt. Jeg synes, at det betyder lidt mere end tre point, når vi har gået så langt tid uden sejr, siger Tobias Bech.

Lyngby har notorisk været et sted, hvor flere hold har haft problemer. Derfor betød det også ekstra meget at lukke fuldstændig ned for et Lyngby-mandskab, der efter 2-0-scoringen var langt fra AGF's mål.

- Det er megavigtigt at tage herover og vinde. Jeg synes, at det er et undervurderet sted at spille. Det er et svært sted, og der er ikke mange, der kommer hertil og bare lige vinder.

- Der er også mange store hold, der har smidt point her. Vi vandt 2-0, og det var en stensikker sejr. Det betyder meget oven på en hård periode.

Cheftræner i AGF Uwe Rösler var naturligvis også glad for resultatet og for sin målscorer, for tyskeren havde regnet med, at der ville komme mål fra sin offensive spiller.

- Jeg fortalte ham i dag, at han ville score. Han har nu scoret fire mål, og det er et godt antal mål. Han har ikke spillet alle minutter, og jeg tror, at der er mere at komme efter i form af mål og assister. Vi behøvede den sejr. Det var utrolig vigtigt mod en direkte konkurrent, siger cheftræneren.

I Lyngby-lejren var cheftræner Freyr Alexandersson meget utilfreds over udtrykket fra sit mandskab. Især i anden halvleg.

- Jeg var skuffet. Efter 2-0-målet var det lidt som om, at spillerne blev bekymrede for at tabe stort. Vi manglede gejst derfra, og det var jeg utilfreds med.

AGF ligger med sejren på sjettepladsen i Superligaen, mens Lyngby er nummer syv.

/ritzau/

2023-10-22T15:49:29Z dg43tfdfdgfd