UTILFREDSE FANS LæGGER SAG AN MOD FORMEL 1 EFTER VEGAS-LøB

Las Vegas var i weekenden vært for et Formel 1-grandprix for første gang i 41 år, og mange fans havde set frem til at se verdens bedste racerkørere på nærmeste hold.

En del af dem måtte dog gå skuffede hjem fra torsdagens anden træning i den amerikanske kasinoby, og det har fået en gruppe til at lægge sag an mod Formel 1.

Det bekræfter advokatfirmaerne Dimopoulos Law Firm og JK Legal & Consulting samt Formel 1 ifølge AFP.

- Vi vil sørge for retfærdighed for de fans, som rejste langt og betalte en mindre formue, men blev frarøvet oplevelsen, siger ejeren af Dimopoulos Law Firm, Steve Dimopoulos, til Las Vegas Review-Journal.

Fansene gik glip af den anden træning, som efter planen skulle have fundet sted fra midnat, da torsdag blev til fredag.

Men et uheld få minutter inde i den første træning, hvor Ferrari-køreren Carlos Sainz ramte et løst dæksel, satte en stopper for træningen og tvang arrangørerne til at reparere og tjekke banen.

Det førte til, at træning nummer to blev udsat til klokken 02.30 om natten lokal tid, og så sent måtte personalet ved banen ikke arbejde. Træningen blev derfor afviklet uden tilskuere.

De fans, som kun havde købt billet til torsdag, fik tilbudt et gavekort på 200 dollar til merchandise, men der var ikke noget til fans, hvis billetter gjaldt til flere dage.

Hos Formel 1 har man noteret sig sagsanlægget.

- Vores prioritet er at sørge for, at fans får en underholdende oplevelse i sikre og trygge rammer, siger en talsperson til AFP.

Grandprixet i Las Vegas blev vundet af Red Bulls Max Verstappen, mens Haas-køreren Kevin Magnussen kørte over målstregen som nummer 13.

/ritzau/

2023-11-20T07:47:35Z dg43tfdfdgfd